Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

O stadi verme gibi bir durum yok, o stad zaten bizim. Kimse bosuna heyecan yapmasin, o korkaklarin, hazimsizlarin oyununa gelmesin.

keşke adnan böyle yalaka tavırlar yapmasaydı. başbakan dediği lafları yutsaydı. blöf yapıyor imzalar atılmadı felan fulun eli mahkum o imzaları attırmaya, alisamiyen yıkılıp yerine yapılacak rezidanslar ile zaten paranın kralını bulacaklar. boşuna rüzgar yapıyorlar bizim yönetimde bunu yiyor ya en çok bu acıtıyor canımı. nerede kaldı galatasaray'lılık. yalakalıkmıydı bizim anlayışımız yazık...

keşke adnan böyle yalaka tavırlar yapmasaydı. başbakan dediği lafları yutsaydı. blöf yapıyor imzalar atılmadı felan fulun eli mahkum o imzaları attırmaya, alisamiyen yıkılıp yerine yapılacak rezidanslar ile zaten paranın kralını bulacaklar. boşuna rüzgar yapıyorlar bizim yönetimde bunu yiyor ya en çok bu acıtıyor canımı. nerede kaldı galatasaray'lılık. yalakalıkmıydı bizim anlayışımız yazık...

Bizim degil, onlarin. Onlar bizden degil.

Herkese iyi geceler ...Yaşananlar hepimizi fazlasıyla üzmüş onurumuzu gururumuzu kırmış ve yine kendimizden başka kimseden destek görememek hepimizi daha da agresifleştirmiştir. Ancak daha sakin mantıklı akılcı davranmakta fayda vardır.Bagırıp cağırmaktansa vurup kırmaktansa bu tip eylemler daha dikkat çekici olacaktır ve de hedefine cok daha rahat ulaşacaktır . O nedenle gereken neyse yapacağımızdan herkes emin olsun. Galatasaray ımıza sahip cıkacagımızdan da herkes emin olsun. Büyüklüğümüz bir stattan değildir büyüklüğümüz tarihimizdendir. Hep birlik olmak dileğiyle!

Anladım reis. En azından tutarlı , güç delisi değil diyorsun. Öyle olsa ülkesinde artistliğini yapar ama Davos'ta susardı. Mantıklı teori:) Ama bu hareketini normalleştirmez.

Peki Abi Adnan Polat nasıl bir pokemon? Bence onu ayrı bir yere koymak lazım. Apayrı...

adam anayasada suc olmayan bir eylem yuzunden kamera goruntuleri toplatti:)

eminim tayyip bile gulmustur

bu arkadas icin soylenebilecek laflari cok onceden tuketmistim reis

adam 10 dkk ilerisini bile planlayamiyorki klup yonetsin:(

artik acimaktayim aslinda biliyorumki ugrasiyor ama sokaktan evsiz birini cikarsa oda elinden geleni yapar

pek bir manasi yok yani

[video=youtube;wSvPTzky8wc]https://www.youtube.com/watch?v=wSvPTzky8wc[/video]

Arkadaslar biraz daha saygılı olun bence biriniz diyorsunuz bu arkadas biriniz diyorsunuz adnan sanki askerlik arkadasınız yada beşiğini salladınız.Bende adnan polat ın gitmesini istiyorum ama sonucta hala galatasaray başkanı saygılı olmak lazım adama zaten gelen vuruyo giden vuruyo

adam anayasada suc olmayan bir eylem yuzunden kamera goruntuleri toplatti:)

eminim tayyip bile gulmustur

bu arkadas icin soylenebilecek laflari cok onceden tuketmistim reis

adam 10 dkk ilerisini bile planlayamiyorki klup yonetsin:(

artik acimaktayim aslinda biliyorumki ugrasiyor ama sokaktan evsiz birini cikarsa oda elinden geleni yapar

pek bir manasi yok yani

Adnan Polat tan ne yapmasını bekliyordunuz ki... Belki abartmıştır ama bu işlerin içine siyasati soktugun zaman böyle elin kolun bağlanır tamam kızıyoruz gitmesini istiyoruz ancak Adnan Polat ta bu durumlardan en az bizim kadar üzgündür. Keşke özür işini falan bu kadar abartmasaydı taraftarı bu kadar kolay dışlamasaydı ama karşısında da her yaptıkları işi seçime malzeme yapan çok güçlü bir devlet var...

Adnan Polat tan ne yapmasını bekliyordunuz ki... Belki abartmıştır ama bu işlerin içine siyasati soktugun zaman böyle elin kolun bağlanır tamam kızıyoruz gitmesini istiyoruz ancak Adnan Polat ta bu durumlardan en az bizim kadar üzgündür. Keşke özür işini falan bu kadar abartmasaydı taraftarı bu kadar kolay dışlamasaydı ama karşısında da her yaptıkları işi seçime malzeme yapan çok güçlü bir devlet var...

ben zaten ozur dilemesini cok iyi bir davranis olarak nitelendiriyorum

peki devami?

evet sana su konuda cok katılıyorum karsısındaki hükümet cok güçlü üst üste seçilmiş belkide daha seçilecek bir hükümet

ben zaten ozur dilemesini cok iyi bir davranis olarak nitelendiriyorum

peki devami?

Devamından kastın sonraki gün yapılan basın toplantısıysa o da zorunluluktan hatta devamının hepsi zorunluluktan. Heralde sizler de Egemen Bagıs ın stattan cıkarken dediklerini benim gibi duymuşsunuzdur.Kısaca sunları söyledi ''Adam bunları haketmedi (burda adam dediği Tayyip Erdogan ) Başkan cık bı basın toplantısı mı yapacaksın ne yapacaksan bu işi telafi et '' gibi ...

hayırlı sabahlar arkadaslar ben yatar

Devamından kastın sonraki gün yapılan basın toplantısıysa o da zorunluluktan hatta devamının hepsi zorunluluktan. Heralde sizler de Egemen Bagıs ın stattan cıkarken dediklerini benim gibi duymuşsunuzdur.Kısaca sunları söyledi ''Adam bunları haketmedi (burda adam dediği Tayyip Erdogan ) Başkan cık bı basın toplantısı mı yapacaksın ne yapacaksan bu işi telafi et '' gibi ...

yok ben yapanlari kameradan bulacagim sacmaliklarini diyorum reis

yok ben yapanlari kameradan bulacagim sacmaliklarini diyorum reis

Zaten dedim ya keşke abartmasaydı bu kadar kolay sahipsiz bırakmasaydı ama mecbur bıraktılar diye düşünüyorum Galatasaray başkanı da olsan demek ki bi yerde elin kolun bitiyo...

Geri
Üst Alt