Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Sonuna kadar Galatasaray..

Taraftar, Ali Sami Yen Arena ( TT Arena ) maçlarında pankart, tezahürat vb. tepkilerle olaya el koyması gerekir. Hatta UltrAslan'ın açılış gününde, kocaman UltrAslan bayrağı açtıkları gibi birşey yapmaları gerekir. Aslında Başkan Adnan Polat'ın bile sessiz olduğu bir yerde, UltrAslan bu şekilde bir protesto yöntemi sergiler mi, orası meçhul. Umarım tepkilerini koyarlar.

Transferi allah aşkına bir hafta unutun ya,zaten geç kalındı nasıl halen umrunuzda transfer anlamıyorum

Facebooktan heman paylaşıyorum.

Akşam eve gittiğimdede ilk işim, dev bayrağımızı balkona asmak olacak.

tamam aga onu zaten yaptık da sohbeti buraya tasıyınca ne oluyor burası acık dursun transfer nöbeti de acık dursun

Bir süreliğine. Transfer nöbeti açık olunca herkes transfer derdine düşüp unutuyor bunları.

Bende astim agalar. Anayolda zaten oturuyoruz, herkes görür. Live from Holland. :D

Transferi allah aşkına bir hafta unutun ya,zaten geç kalındı nasıl halen umrunuzda transfer anlamıyorum

bize karsı yapılanlara sahada en guzel cevabı vermemiz gerekiyor cunku elimizden baska bişey gelmez.sahada cevap vermemiz için de transfere ihtiyacımız var bilmem anlatabildimmi? hee bide cevap vermek için seçimi de bekleyebiliriz o secenegimiz de var

Açılış maçımızda elektrik parası 250.000 tl gelmiş :D

bize karsı yapılanlara sahada en guzel cevabı vermemiz gerekiyor cunku elimizden baska bişey gelmez.sahada cevap vermemiz için de transfere ihtiyacımız var bilmem anlatabildimmi? hee bide cevap vermek için seçimi de bekleyebiliriz o secenegimiz de var

Ya olayın seçimle bir alakası yok ki..Olan bir transfer mi var mı şuan?? Olsa bende bir iki bişey yazarım ama yok iki duyumcunun "sıcak saatler" yazmasından daha önemli burda ki konu sanırım

Bu arada cok cok güzel bir insiyatif. :)

Basında bilinçli bir linç kampanyası var.Ve maalesef yönetimde şu ana kadar buna seyirci kaldı.Eğer bunu bir yolunu bulup basına da sızdırabilirsek o zaman çok daha etkili olacaktır.Bende akşam asarım KÜKRE ASLANIM bayrağımı:)

Adnan Sezgin elektirik faturasını yatırmaya gitmiş :asd:

Ya olayın seçimle bir alakası yok ki..Olan bir transfer mi var mı şuan?? Olsa bende bir iki bişey yazarım ama yok iki duyumcunun "sıcak saatler" yazmasından daha önemli burda ki konu sanırım

tabii ki cok daha önemli ama burada konusarak bi yere varamayız demeye calısıyorum bayragımızı astık maçlarda tepkimizide koyalım ortaya ama burda konustukça daha fazla geriliyoruz ve kendı sınırlerımızı bozuyoruz sonucta konu ister istemez siyasete kayıyor bilmem anlatabildim mi emre abi

Basında bilinçli bir linç kampanyası var.Ve maalesef yönetimde şu ana kadar buna seyirci kaldı.Eğer bunu bir yolunu bulup basına da sızdırabilirsek o zaman çok daha etkili olacaktır.Bende akşam asarım KÜKRE ASLANIM bayrağımı:)

Zaten bu bayrak asma olayını 100.000 kişi yaparsa, ister istemez medyada yer bulacaktır.

Geri
Üst Alt