Galatasaray'ımızın Antalya Karşısında İlk 11'i Belli Oldu

Bu Boey olayı aşırı saçma hatta skandal vari.

Iki yaz kampını kaçırmış adamı ilk lig maçında ilk 11 oynatmanın izahı dahi yok gerçekten.

Boeyinde icinden geciyor rakipler olm siz nerenizle mac izliyosunuz lan. Savunmasi sıfır herifin.

+ Ali turap takimla beraberdi kamp gordu hic kamp gormemis birini alip bu cocugun önüne koymakta ayri bi salaklik.

Neyse oynasin bakalim
ali turap'a bişey diyemem ama omar'a derdim de yasaklanmış duyuru konusunda

Ndao genelde 2. yarılarda etkili oluyo rakibin yorgun olduğunda ortaya çıkıyo :D

Oliveira ve Akbaba'nın daha özgür oynaması açısından Berkan tercihi normal geliyor bana. Çünkü adamın en büyük özelliği çok koşmak zaten:d

Insallah maglup olmayiz o zaman gorursun sen boeyi oynatmayi

Omari ne diye butun hazirlik maclarin da oynatirsin ki bu boey denen cakma fransizi kampa bile almadin ya boyle sacmalik olur mu

Olmadi ali turapi oynat cocuk hic fena da oynamiyordu

Ali Turap'ı oynatıp 1 maçtan yeseydik iyi olurdu he.
Hazırlık maçında bile doğru düzgün oynamayan genç oyuncuyu taraftarın önüne atmaktansa, elde zaten pek birşey beklenilmeyen Boey'i atıyor hoca taraftarın önüne, çok da mantıklı, son bir şans işte. 2. yarı 60 gibi alır Turap'ı skora bağlı olarak

FZk4P3YXoAAhFuh
Yildizlarimiz nerede Koc usagi bilmem ne evlatlari!!

Gscimbom Engizisyon Mahkemeleri kurulmuş bile.
ilk resmi maç, yargıç çok.

Boey sayesinde maçı alırsak ne yapacaksınız. Köşede utanırmısınız acaba. Kariyerinde sakatlanmayan adam terimball sayesinde sezonu kapattı zamanında. İlk mesajlara bakın adamın. Forumun yarısı becer beni yazıyordu 😄

sen 2 ay tatil yap kamplara katilma

canın sıkılınca ligler başlarken gel ilk maç 11'de başla, ali turap baslasa daha iyiydi

madem boey bu sekilde baslayabiliyor mico da baslayabilirdi
Miço bir de AZ'de maça çıktı.

Boey ne yaptı ne etti kimse bilmiyor.

Geri
Üst Alt