Gürbüz Buruk
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.245
- 21.363
- 2.643
mayıs ayında şampiyonluğumuz 23'ü profesyonel seviyede olmak üzere 38. türkiye şampiyonluğu olarak tanıtılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forumun peşini salabi mahalle ve halı saha maçlarını da sayacaksak benim de bir sürü golüm var şimdi. gol krallığı ünvanı istiyorum, hakkım yani. federasyona başvuruda bulunacağım.
Klübümüz ne yapıyor bunlarla ilgili fenerbahçe her yerden saldırıyor. Başvurumuz var mı bizimde çıkıp biri bununla ilgili konuşmuş mu? Resmi hesaplardan bir ateş yakılmış mı ? Ben iyi 1 günde nihat çıktı geçen tahkim mahkim zırvaladı 1 günde fenerinkileri sayarlar bizde otururuz yönetim çok pasif.
Doğrudur da bizim 38 mevzuda ciddi gibi bunu göze alamazlar bence, konuya da pek vakıf değilim açıkçası ama şimdiye çoktan başvurmaları lazımdıHayır insanların buna alışmasını bekliyorlar. Olur da bu 28 şampiyonluk kabul edilirse diyeceklerki biz yıllarca hakettiğimizden az para aldık çünkü bunu saydırmak demek geçmişten gelen havuz haklarına ulaşmalarını gerektirir, ikinci nokta ise şampiyonluk pastasından en büyük payı alacaklar ve gelirleri artacak.
Bu mevzunun sebebi de Beşiktaş çünkü bu çalışmaya Beşiktaş sonrası başlamıştı Aziz Yıldırım.
Fenerin iddialarını da kabul ederler ve ciklet kupalarını da sayarlarsa, gider Suriye de yaşarım
Silkeium böyle federasyonu yargıyı bilmem neyi
Aynen oyle. 16 amator 23 profesyonel lig sampiyonlugu.mayıs ayında şampiyonluğumuz 23'ü profesyonel seviyede olmak üzere 38. türkiye şampiyonluğu olarak tanıtılmalı.
Süper sosyal medyada basalım bunu. Teşekkürler Fener sayende fark 3 ten 9 a çıkacak.