galatasarayımız'ın kazandığı 37 lig şampiyonluğu

abi mahalle ve halı saha maçlarını da sayacaksak benim de bir sürü golüm var şimdi. gol krallığı ünvanı istiyorum, hakkım yani. federasyona başvuruda bulunacağım.

Klübümüz ne yapıyor bunlarla ilgili fenerbahçe her yerden saldırıyor. Başvurumuz var mı bizimde çıkıp biri bununla ilgili konuşmuş mu? Resmi hesaplardan bir ateş yakılmış mı ? Ben iyi 1 günde nihat çıktı geçen tahkim mahkim zırvaladı 1 günde fenerinkileri sayarlar bizde otururuz yönetim çok pasif.

Fenerin iddialarını da kabul ederler ve ciklet kupalarını da sayarlarsa, gider Suriye de yaşarım

Silkeium böyle federasyonu yargıyı bilmem neyi

Klübümüz ne yapıyor bunlarla ilgili fenerbahçe her yerden saldırıyor. Başvurumuz var mı bizimde çıkıp biri bununla ilgili konuşmuş mu? Resmi hesaplardan bir ateş yakılmış mı ? Ben iyi 1 günde nihat çıktı geçen tahkim mahkim zırvaladı 1 günde fenerinkileri sayarlar bizde otururuz yönetim çok pasif.

işte o yuzden taraftar olarak bizim bu konuda bastırmamız lazım demin bi arkadaşın dedigi gibi sürekli saldırı pozisyonunda olmamız lazım

yönetim pasif se taraftar cok aktif, cok sükür ki

Şansal BÜYÜKA yaktı bu ateşi bizde devralım o Yalı cocugu Ali GOÇ 29 Şampiyonluk dedikçe bizde 38 dersek susar mal gibi oturur yerine

Hayır insanların buna alışmasını bekliyorlar. Olur da bu 28 şampiyonluk kabul edilirse diyeceklerki biz yıllarca hakettiğimizden az para aldık çünkü bunu saydırmak demek geçmişten gelen havuz haklarına ulaşmalarını gerektirir, ikinci nokta ise şampiyonluk pastasından en büyük payı alacaklar ve gelirleri artacak.

Bu mevzunun sebebi de Beşiktaş çünkü bu çalışmaya Beşiktaş sonrası başlamıştı Aziz Yıldırım.
Doğrudur da bizim 38 mevzuda ciddi gibi bunu göze alamazlar bence, konuya da pek vakıf değilim açıkçası ama şimdiye çoktan başvurmaları lazımdı

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

onların resmi twitter adresi falan paylaşıyor hatta trabzon maçında pankartlar açtılar bunla ilgili bizim resmi hesap ta paylassın hedef38 diye.

ergen ergen islere gerek yok

eskilerdeki gibi gs-fb catisma ortami yarattilar

ama basimizda pirelli falan yok direk fatih hoca var

adami madam yapar fatih hoca

ECREBIKXoAU_k19
Süper sosyal medyada basalım bunu. Teşekkürler Fener sayende fark 3 ten 9 a çıkacak.

Herşeyin suyunu çıkarmakta üstlerine yok. Bıraksalar şu ezikliği de saha da kozlarımızı paylaşsak. Şike, haksız şampiyonluk isteme resmen kepazelik

Beyler şimdi bir tekrar düşündümde çok gürültü edip adamları uyandırmasak mı?

Şöyle ki bırakalım ağlak Aliş 29 şampiyonluğu onaylatsın. Hemen akabinde bu kararı delil gösterip, emsal karar olarak kullanıp 38 şampiyonluğumuz için hem Türk mahkemelerinde hem de CAS ta davalar açalım. 38 i onaylamak zorunda kalacaklardır ve fark 3 ten 9 a çıkınca Alişi taraftarları kadıköyün çimlerine diri diri gömecektir. Bizde vefalı bir camia olarak Seyrantepe'ye heykelini dikerek Seyrantepeye efsanemize sahip çıkarız.

Geri
Üst Alt