galatasarayımız'ın kazandığı 37 lig şampiyonluğu

Öffff baydı bu bizim 2794 kupamız var goygoyları yav var he var. Şu Fenerlilerin algısına gelip, gündem yapıyorsunuz boşuna. Verirlerse de çok ekime sanki 1926'da alınmış kupa.

Öffff baydı bu bizim 2794 kupamız var goygoyları yav var he var. Şu Fenerlilerin algısına gelip, gündem yapıyorsunuz boşuna. Verirlerse de çok ekime sanki 1926'da alınmış kupa.
Şampiyonluk sayısına göre ödeme yapıyor TFF sıkıntı orada.
Mesela BJK'nin ödemesi neye göre yapılıyor acaba merak ettim. 2 adet şampiyonluğa yıldız sistemine dahil ettiler ama şampiyonluk sayısına eklenmedi diye biliyorum çünkü sistemin başlangıç tarihi belli.

Bir bilene soralım @Keramettin TANRIVERDİ

Şampiyonluk sayısına göre ödeme yapıyor TFF sıkıntı orada.
Mesela BJK'nin ödemesi neye göre yapılıyor acaba merak ettim. 2 adet şampiyonluğa yıldız sistemine dahil ettiler ama şampiyonluk sayısına eklenmedi diye biliyorum çünkü sistemin başlangıç tarihi belli.

Bir bilene soralım @Keramettin TANRIVERDİ
Mesele para değil ki sidik yarıştırmak kaç para fark eder, Selçuk'un yıllık maaşı?

Mesele para değil ki sidik yarıştırmak kaç para fark eder, Selçuk'un yıllık maaşı?

Mesele hem para hem bizi geçmek 1 şampiyonluk başına bu sezon 2,6 milyon geliyor seneye 3 olur sonra 4 olur az para değil 9 şampiyonluk istiyorlar 23 milyon eder , bir de çıkıp biz geçmişteki paramızı da istiyoruz der bunlar.

TFF düzenlemediği turnuvanın kupasını ve parasını verecekse lanet olsun böyle düzene. Yıllardır yaşanan hukuk katliamlarının en şaşaalısı bu olur.

Senelik 4-5 milyon euro fark ediyor sanırım bu sayılar kabul edilirse. Bir de Hidayet'in söylediği gibi geçmişe dönük falan da isteyebilir bunlar.
Tahkim zaten komple fenerli onlar kabul eder, sonra tek yol anayasa mahkemesi kalıyor. Uzun adam isterse oradan da geçer.

Bu hayalperest mevzuları her gün konuşarak fenerlileri mutlu ediyorsunuz başka bir şey değil.

Her zamanki eziklikleri işte. 3. yıldızı ilk biz aldığımızda da bol yıldızlı forma çıkarmışlardı. Ne zaman geri düşseler salakça hayali şeylerle psikolojik-başarı üstünlüğümüzü bastırmak istiyorlar. Şu oyunlara gelmeyin.

Bu iş olur o zaman ben size diyeyim burada konuşmakta sadece gündemde kalmasına fayda sağlar, diğer platformlarda da konuşmak keza. Bu işi konuşarak engelleyemeyiz yani en azından biz.

Buna dair konuyu buraya ilk actigimda forum yonetimi beni azarlamisti neden buraya haber yapiyorsun diye. Sosyal medyada heryerde konusulurken benim burda actigim konu dikkat cekiyormus ozamanlar ve fenerlileri bilgilendiriyormus. Kilit gibi sozcukler kullaniliyordu.

Ozaman ki savunmamda bu pisliklere hazirlikli olmamiz gerektigini ve herseyi deneyeceklerini yazmistim.

Maalesef yanilmamisim. Isin guzel yani forum yonetimide artik bunun farkina varip ayni istikamette konu acmalari. Savunmamiz ve karsi tezimiz cok kuvvetli olmali ve bunun icin erkenden hazirliklarimizi yapmaliyiz. Yumurta kapiya dayaninca iş işten geçmis olur

Biraz nah geçer tahkim ve mahkemeden.yaratmak istekleri algi bile patladı.istedikleri saçmalıklar tsyd kupası degerinde olduğu gibi ciddi kanıt gerektiryo.o da yok

Böyle birseyin hukukun isledigi bir ülkede olmasi mümkün degil.

Eski sampiyonluklarla profesyonel lig sampiyonluklari arasinda cok fark var.
Istanbul liginde örnegin 1-2 mac oynayip sampiyon olabilirken, profesyonel ligde oynanmasi gereken sabit maclar var.
Eski ve yeniyi yan yana koydugunda ikisinin anlami ve agirligi cok farkli. Dolayisiyla sayilmamasi cok normal.

Kaldiki aradan 60 sene gecmis, hak talep etmeninde hukukta bir siniri var.

"Ben vefa borcumu ödemek istiyorum, efsane futbolcularimizi anmak istiyorum" diyorsan TFF söyle bir uygulamaya okay verebilir

Profesyonel lig öncesindeki her 10 sampiyonluga 1 profesyonel sampiyonluk ekleyebilirler.
Ama sadece manevi bir karsiligi olmali, misal forma üzerinde yildiz sayisi gibi.
Herhangi bir maddi cikari olmamali. (sampiyonluk sayisina göre gelir dagilimi)

iyimiş ya sayılsın eski şampiyonluklar. 6 yıldız takarız :berkan: (y)

Geri
Üst Alt