- 13 Şubat 2009
- 27.045
- 24.373
- 3.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper sosyal medyada basalım bunu. Teşekkürler Fener sayende fark 3 ten 9 a çıkacak.

12 numara istanbul ligini de katarak 44 diyorlar biz de katalım 50yi bile geçebilirmilli kümeyi de sayınca hedef 39 oluyomuş.

yok işte onlar şimdi de 44 bizim diyorlar,istanbul ligini de katarak.ama uulusal değil diye not düşmüşler : )Süper sosyal medyada basalım bunu. Teşekkürler Fener sayende fark 3 ten 9 a çıkacak.
Şampiyonluk sayısına göre ödeme yapıyor TFF sıkıntı orada.Öffff baydı bu bizim 2794 kupamız var goygoyları yav var he var. Şu Fenerlilerin algısına gelip, gündem yapıyorsunuz boşuna. Verirlerse de çok ekime sanki 1926'da alınmış kupa.
Mesele para değil ki sidik yarıştırmak kaç para fark eder, Selçuk'un yıllık maaşı?Şampiyonluk sayısına göre ödeme yapıyor TFF sıkıntı orada.
Mesela BJK'nin ödemesi neye göre yapılıyor acaba merak ettim. 2 adet şampiyonluğa yıldız sistemine dahil ettiler ama şampiyonluk sayısına eklenmedi diye biliyorum çünkü sistemin başlangıç tarihi belli.
Bir bilene soralım @Keramettin TANRIVERDİ
Mesele para değil ki sidik yarıştırmak kaç para fark eder, Selçuk'un yıllık maaşı?
Senelik 4-5 milyon euro fark ediyor sanırım bu sayılar kabul edilirse. Bir de Hidayet'in söylediği gibi geçmişe dönük falan da isteyebilir bunlar.Mesele para değil ki sidik yarıştırmak kaç para fark eder, Selçuk'un yıllık maaşı?
Kiclarindan uydurmuşlardır yarisini.bizim de 58 falan : ) hatta 80e kadar yolu var12 numara istanbul ligini de katarak 44 diyorlar biz de katalım 50yi bile geçebilir![]()
biz de 58 diyoruz öyle bi şey dydum ama onlar şimdi 58 den fazla derler miKiclarindan uydurmuşlardır yarisini.bizim de 58 falan : ) hatta 80e kadar yolu var
biz 70 desek bizim 71 derler mi
fbnin birçok kesiminde gs kompleksi var çünkü fikrimce
Nasıl 45?45 diyorlar onlarda![]()