- 30 Ağustos 2009
- 29.697
- 18.912
- 2.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada yaz mevsimiymiş.Yağmur olayını geçelimNijerya'da yağmur bekliyecek duruma düşmüşüz yahu bitmişiz biz![]()
Orada yaz mevsimiymiş.Yağmur olayını geçelimhissedilen 38 diyor
![]()
Kadro belli.Defansta iyileşen olmazsa yine dörtlü defans çıkacağız.Fernando-Selçuk olacak.İleride Eren olacak.Arkaları da mecbur Onyekuru-Feguli-Yunus olacak veya yine Linnes-Mariano önlü arkalı olacak Yunus yedek olacakRüzgar bile yok olsa kum fırtınası falan dilerdik ama umut yok.
Kadro belli.Defansta iyileşen olmazsa yine dörtlü defans çıkacağız.Fernando-Selçuk olacak.İleride Eren olacak.Arkaları da mecbur Onyekuru-Feguli-Yunus olacak veya yine Linnes-Mariano önlü arkalı olacak Yunus yedek olacak
Mecbur deneyecek artık.Marianoyu önde oynatmazsa başka adam yok.Ahmetle falan 3 lü olmaz.4 lü olacak artık.Zaten dışarıda oynayalım 3 lüyü içeride 4 lü oynaması lazım takımınYunus 11 çıksa iyi olur aslında
onyekuru feg yunus
denemek lazım
Mecbur deneyecek artık.Marianoyu önde oynatmazsa başka adam yok.Ahmetle falan 3 lü olmaz.4 lü olacak artık.Zaten dışarıda oynayalım 3 lüyü içeride 4 lü oynaması lazım takımın
biliyorum ama tam olarak neyi var belli olduguna kadar yazmak istemiyorum.Serdar MT kadrosundan cikarilmis
biliyorum ama tam olarak neyi var belli olduguna kadar yazmak istemiyorum.
bir yerde 3 hafta okudum..Riske girmemek icin iznini istemistir umarim
Belhanda'ya da ilk yarıyı kapattı diyorlar. Neye göre kime göre? Kontrolleri yapıldı mı?bir yerde 3 hafta okudum..
Başarılı savunma oyuncusu, maç önü ısınma hareketleri esnasında kasığında ağrı hissedince maç kadrosundan çıkarıldı.
buldum gel bunuda editle simdi tüh
valla belhandanin en iyi arkadasi bile 6 hafta diyor...Belhanda'ya da ilk yarıyı kapattı diyorlar. Neye göre kime göre? Kontrolleri yapıldı mı?
adam sakat mi sakat? En az 1-2 mac oynamayacak mi ? Oynamaz. eger 6 degil de 3 olursa editlerim .Yahu Musap twitterda her gördüğüne niye inanıyorsun bekle resmi açıklama gelsin.
adam sakat mi sakat? En az 1-2 mac oynamayacak mi ? Oynamaz. eger 6 degil de 3 olursa editlerim .