galatasaray'ın 12 yıldır ucl'de çeyrek finale çıkamaması

Biraz ucuk bir hedef bir Türk takımı icin cl basari kistasi her zaman gruptan cikmaktir, ötesi sans ve kismet isidir.

Bu sene doğru yapılan işleri görmek lazım.Osimhen (26) Singo (24) Sane (29) yaş olarak doğru transferler tempo yüksek olacagi için bu tempoyu kaldıracak oyuncularla oynamak gerekiyor.Ceyrek final yarı final final görebilmek için kura şansının yanında kadroyu net kurmak gerekiyor.Osimhen Singo Sane doğru transferler ancak ilerlemek için kaleci orta saha işi çözülmesi lazım.

Yeni formatta geçen sezonun şampiyonu PSG bile son anda kendini üst tura attı

Yeni formatta daha zorlaşan bir durum adım adım gidilmeli gerçekçi hedef ilk 24 içinde yer alabilmektir

Kabul edilebilir bir durum değildir

Yönetim istifa...

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarihimizin maddi anlamda en güçlü döneminde kadro değeri olarak cl takımları arasındaki sıralamamız 24.lük

Ligimizde eski boktan dönemleri bile mumla aratacak düzeydi kalitesiz takımlar var rekabet 0

Teknik direktörümüz turnuvadan anlamayan ve çoğu zaman önemsemeyen biri o seviyelerin hocası değil

Bütün bunları göz önünde bulundurunca diyebilirim ki; boş yere hayal kurmayın, önce bu sorunları nasıl çözeriz buna odaklananın.

Ilk defa bu formatda oyniyacagiz bakalim burda nasil bir basari yakalariz, ilk 24 icine girmemiz net olmali, az buz yatirim yapilmadi dahada yapilacak.

Suç Muslera'da degil tabi, böyle uzun süre'nin tek bir sebebi olmaz bence ama Muslera baya hatali oynadi çogu zaman Avrupa'da. Ama tek kaleci degil: defansimizda ayni sorunlari yasadi. Fazla baski, fazla heyecan ve bazende fazla özgüvenle yapilan konsantre hatalari bizi çok yakti. Bizim ilk yarim saatte gol yedigimiz maç sayisi Avrupada çok fazladir.

Geri
Üst Alt