- 21 Haziran 2011
- 24.494
- 5.984
- 2.048
Hayırlı olsun camiamıza
Socar kaç veriyordu ve anlaşma kaç yıllıktı?
Socar kaç veriyordu ve anlaşma kaç yıllıktı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enteresan. Bunlar bu konuda favori görülüyordu hep sankiİhaleye katılmamışlardı.
Rams'tan 213 milyon TL'yi 2023-2024'te aldık geçen sene TUİK+ ENAG'ın yıllık ortalama enflasyonu oranında arttı. Bu sene yine geçtiğimiz sezona göre bu yılın ortalam enflasyonuna göre artacak.Rams park stad isim halkı için 213 milyon + üfe tüfe anlaştık üfe+tüfe ortalaması oranında artış olacak şekilde. Hesaplayınca forma sponsorluğundan stada göre daha fazla kazanmış oluyoruz.
DURSUN İSTİFA
#REZALET
KAZIKLANDIK
HIRSIZ VAR
Reys aynı şeyi demişim zaten .d dolandırılmadık mı diyorsunRams'tan 213 milyon TL'yi 2023-2024'te aldık geçen sene TUİK+ ENAG'ın yıllık ortalama enflasyonu oranında arttı. Bu sene yine geçtiğimiz sezona göre bu yılın ortalam enflasyonuna göre artacak.
Evet dolandırılmadık diyorum.Reys aynı şeyi demişim zaten .d dolandırılmadık mı diyorsun
500 milyon gibi bir rakam gelecek bu sene ...Evet dolandırılmadık diyorum.
Türk telekom bile 15 yıl falan önce 10+ ödemiştiEvet dolandırılmadık diyorum.
Nef 10 değil daha az veriyordu. Rams o döneme göre Erden Timur'un çok akıllıca yaptığı gayet iyi bir anlaşmaydı. Bu sene herhalde 500 milyonlarda bir para alacağız. Türk Telekom da stad ismi + göğüs sponsorluğu birlikte o parayı vermişti. Tek stad 7-8 milyon dolar seviyesinde olması lazım.Türk telekom bile 15 yıl falan önce 10+ ödemişti
Sponsor bulamadık diye tarihin en çalkantılı ekonomik dönemi sonrasında kendi insiyatifiyle nef bile 10a yakın ödedi başkası çıkmayınca.
Rams park 2025 yılında bu ekonomik durumda 9 civarı bir mebla ile çökmüş sponsorluğa. Stad isim hakkından en az 15 alınabilmeliydi imho
Ne kadar vermeli OnurumAvrupa sponsoru daha çok vermeli