GSC Haber Galatasaray'ın 2025-26 Sezonu İçin Yeni Forma Göğüs Sponsoru Pasifik Holding Oldu

Hayırlı olsun camiamıza

Socar kaç veriyordu ve anlaşma kaç yıllıktı?

Rams park stad isim halkı için 213 milyon + üfe tüfe anlaştık üfe+tüfe ortalaması oranında artış olacak şekilde. Hesaplayınca forma sponsorluğundan stada göre daha fazla kazanmış oluyoruz.

DURSUN İSTİFA
#REZALET

KAZIKLANDIK

HIRSIZ VAR
Rams'tan 213 milyon TL'yi 2023-2024'te aldık geçen sene TUİK+ ENAG'ın yıllık ortalama enflasyonu oranında arttı. Bu sene yine geçtiğimiz sezona göre bu yılın ortalam enflasyonuna göre artacak.

Anlaşmanın 1 yıllık olması bir yandan gelecek yönetim kendi sponsorunu bulabilir iyi bir yandan da kısa vadeli olması kötü aldığımız para 10 milyon dolar + KDV bence çok iyi sadece TR için.

Avrupa için 1 yıllık Socar'ın daha anlaşması vardı ama sanırım 2 yıl uzatılarak para da 10 milyon dolar seviyesine gelerek yeni anlaşma imzalanacak onlarla.

Bununla birlikte sanırım sırt ve şort kalıyor bakalım Sixt herhangi bir yerde devam edecek mi?

Evet dolandırılmadık diyorum.
Türk telekom bile 15 yıl falan önce 10+ ödemişti

Sponsor bulamadık diye tarihin en çalkantılı ekonomik dönemi sonrasında kendi insiyatifiyle nef bile 10a yakın ödedi başkası çıkmayınca.

Rams park 2025 yılında bu ekonomik durumda 9 civarı bir mebla ile çökmüş sponsorluğa. Stad isim hakkından en az 15 alınabilmeliydi imho

Formada pasifik falan değil de next level falan yazsa bari.

Kılübümüz ramazan ve oğullarına peşkeş çekilmiş

Dursunun planı belli

Türk telekom bile 15 yıl falan önce 10+ ödemişti

Sponsor bulamadık diye tarihin en çalkantılı ekonomik dönemi sonrasında kendi insiyatifiyle nef bile 10a yakın ödedi başkası çıkmayınca.

Rams park 2025 yılında bu ekonomik durumda 9 civarı bir mebla ile çökmüş sponsorluğa. Stad isim hakkından en az 15 alınabilmeliydi imho
Nef 10 değil daha az veriyordu. Rams o döneme göre Erden Timur'un çok akıllıca yaptığı gayet iyi bir anlaşmaydı. Bu sene herhalde 500 milyonlarda bir para alacağız. Türk Telekom da stad ismi + göğüs sponsorluğu birlikte o parayı vermişti. Tek stad 7-8 milyon dolar seviyesinde olması lazım.

formayı socarla alma seçeneği var mı bana her sene reklamsız denk geliyor -tabii o ucube velet tanıtımda olmazsa alacağım-

Geri
Üst Alt