- 29 Ocak 2024
- 1.717
- 1.054
- 473
Holding takımı olduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yildizlarin layout'u mu? Yildiz sayisi arttiktan sonraki ilk sezon hep boyle oluyor zaten. 4. yildizi kazandiktan sonraki sezon da tek yildizi digerlerinin tepesine koymustuk.Ekli dosyayı görüntüle 292198
Ekli dosyayı görüntüle 292199
Yıldızlar aşırı saçma duruyor, hangi zevksiz icat ettiyse onun zevkine tüküreyim
Biliyorum, hadi 4. cüde rakipten önce taktık falan neyse bir kereye mahsus tamam diyelim. Başka kimsede görmedim yav altlı üstlü yıldız saçmalığını. Hiç ama hiç estetik durmuyor. Esas 5’i yan yana çok karizmatik duruyorYildizlarin layout'u mu? Yildiz sayisi arttiktan sonraki ilk sezon hep boyle oluyor zaten. 4. yildizi kazandiktan sonraki sezon da tek yildizi digerlerinin tepesine koymustuk.
Seneye hepsi yan yana olur.
Tedarikci firmalar, yeni sezon formalari icin 4-5 ay oncesinden formadaki armayi/logoyu kuluplerden soruyormus. Galiba uretim konusunda kendilerini garantiye aliyorlar boylece, o yuzden sonra degistirilmesi mumkun olmuyor.Biliyorum, hadi 4. cüde rakipten önce taktık falan neyse bir kereye mahsus tamam diyelim. Başka kimsede görmedim yav altlı üstlü yıldız saçmalığını. Hiç ama hiç estetik durmuyor. Esas 5’i yan yana çok karizmatik duruyor
Bu yılda sponsorsuz forma alacağız demektirEkli dosyayı görüntüle 292198
Yıldızlar aşırı saçma duruyor, hangi zevksiz icat ettiyse onun zevkine tüküreyim
Hemen o 3. formayı almam lazım, çok acil.Yeni yıldız sonrası ilk sezonda idare edeceğiz artık başka çare yok.
Forma almayı ihmal etmeyin yine de.
Forma siparisleri onceden verildigi icin falan diyorlar iste hep. Bilemiyorum.Biliyorum, hadi 4. cüde rakipten önce taktık falan neyse bir kereye mahsus tamam diyelim. Başka kimsede görmedim yav altlı üstlü yıldız saçmalığını. Hiç ama hiç estetik durmuyor. Esas 5’i yan yana çok karizmatik duruyor
Onu boş ver de diğer ikisi gayet iyi bence.Hemen o 3. formayı almam lazım, çok acil.![]()
Şu kırmızının mat ve solgun durması da ayrı bir problem. Bu tonda ama biraz parlak, canlı yapar insanEkli dosyayı görüntüle 292198
Adamlar 10 milyon dolar vermiş ismi kötü diye laf ediyorsunuz. Verin 10 milyon dolar da sizin isminizi yazalım. Biraz hayattan keyif alın ya