GSC Haber Galatasaray'ın 2025-26 Sezonu İçin Yeni Forma Göğüs Sponsoru Pasifik Holding Oldu

Ucl takımlarına bakınca sponsorlukta aldığımız paralar komik sayılır, uluslararası şirketler yüzümüze bile bakmıyorlar maalesef

Yildizlarin layout'u mu? Yildiz sayisi arttiktan sonraki ilk sezon hep boyle oluyor zaten. 4. yildizi kazandiktan sonraki sezon da tek yildizi digerlerinin tepesine koymustuk.

Seneye hepsi yan yana olur.
Biliyorum, hadi 4. cüde rakipten önce taktık falan neyse bir kereye mahsus tamam diyelim. Başka kimsede görmedim yav altlı üstlü yıldız saçmalığını. Hiç ama hiç estetik durmuyor. Esas 5’i yan yana çok karizmatik duruyor

Biliyorum, hadi 4. cüde rakipten önce taktık falan neyse bir kereye mahsus tamam diyelim. Başka kimsede görmedim yav altlı üstlü yıldız saçmalığını. Hiç ama hiç estetik durmuyor. Esas 5’i yan yana çok karizmatik duruyor
Tedarikci firmalar, yeni sezon formalari icin 4-5 ay oncesinden formadaki armayi/logoyu kuluplerden soruyormus. Galiba uretim konusunda kendilerini garantiye aliyorlar boylece, o yuzden sonra degistirilmesi mumkun olmuyor.

Yeni yıldız sonrası ilk sezonda idare edeceğiz artık başka çare yok.

Forma almayı ihmal etmeyin yine de.

Forma siparisleri onceden verildigi icin falan diyorlar iste hep. Bilemiyorum.

Milyonların var logoya bak. Arkadaş yapay zekaya şöyle güzel bir logo yaptır be.

ya bi holding neden reklam verir ki kafayı yicem hiç mi bi şirketiniz yok sizin arkadaş ?

Adamlar 10 milyon dolar vermiş ismi kötü diye laf ediyorsunuz. Verin 10 milyon dolar da sizin isminizi yazalım. Biraz hayattan keyif alın ya

hangi sponsoru alıyorlarsa alsınlar kasa dolduktan sonra önemi yok da taraftar forma alırken sponsorsuz seçenek hakkı verilmeli aslında

Geri
Üst Alt