GSC Haber Galatasaray'ın 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Transfer nöbetindense burada takılmak daha iyi ama konu yine oraya sarkacak malesef.

Allah herkese fener şansı versin. PSG - Barça çekmek bize yakışırdı..

Eeee beyler abiler kardeşler , acaba uhuhuguwucuku - kaan ayhan gibi DOS hamle oyuncularımız reaksiyon verebilirler mi bu takımlara karşı ?
Yazık , hala çıkmış diyor ki taraftar bizi desteklesin. Biz kadı'ya derdimizi anlatıyoruz , kadı bize şeyini sallıyor..

AEK dışında her rakibe karşı zorlanırız zorlanacağız transfer yapmayan yönetim sorumludur

Dün başkanımız çıkmış diyor ki ; biz kuraya göre transfer yapmıyoruz. Paris i çok istemiştim geldi diyor. Şaka gibi ya , furbolun gerçeklerinden uzak, kadroyu paris seviyesinde sanıyor. İnanılmaz bir kafa.

AEK deplasmanı dışında CL de deplasmanda puan alabilecek orta saha ve stoper ikilisi temposuna dinamikliğine diriliğine sahip değiliz. Malesef Stuttgart da derin kadroya sahip içerde onları da yenebileceğimizi düşünmüyorum.

Barca da istim üstünde keşke barca dep Psg iç saha olsaydı orada bile ters ve kötü olan kombinasyonu çekmişiz. 3. torbadaki Feyenord iç ve Lille deplasman hariç berbat bir kura feyenord dep lille içerde olsaydı durum çok daha vahim olurdu CL de galibiyet alamadan kapatma ihtimalimiz olurdu.

Feyenord 3
Stuttgart 1
AEK 3 ihtimalli maç ortalama 1 puan diyeyim
Aston Villa 1 puan alırız ve malesef 5 puan ile sezonu tamamlarız bu kadro ile

Geçen sene 10 puan alacağımızı bir tane büyük maç kazanacağımızı tahmin etmiştim hatta USG maçı fb maçından önceye denk geldiği için USG ye kaybederiz de demiştim.

FB de büyük maç alacak kadro yapısına sahip değil ama küçük takımları yenerler direk 9 puan yaparlar ve içeride Roma ile berabere kalırlar ve 10 puan alırlar malesef

Barcelona ve PSG maçından hiç umutlu değilim diğer takımlarla denk bir mücadele verebiliriz

Liverpool -------------- Barcelona
City (d) ---------------- PSG (d)
Atletico ---------------- Aston Villa
Monaco (d) ----------- Lille (d)
Union----------------- Feyenoord
Ajax (d) --------------- AEK (d)
Bode ---------------- Stuttgart
Frankfurt (d)---------- Sporting (d)

Gecen sene ile arada çok büyük bir fak yok bence.

Barça > Liverpool
PSG > City
Lille > Monaco
Sporting > Frankfurt

Feyenoord > USG
AEK > Ajax (Kötü döneminde)

Stuttgart < Bodo
Villa < Atletico

her gslinin izlemesi gereken bi 10 -15 dk

ağlamağa son verelim

her şeye ağlayan bir kitle var, onlar ile ilgili söylediği şeylere kısmen katılıyorum fakat bazı noktalarda biraz romantik davranmış bana göre. "ön hattımıza 50 m euro maaş veriyoruz, ben psg-barca dışındaki her maçtan puan beklerim" mantığı, "gs madem diğer takımların hayal edemeyeceği paraları harcıyor, ben de cl'de 13-14 puan beklerim" yaklaşımı doğru değil bence. yarın leao da gelse, ön alana vereceğimiz maaş 65 m euro olacak ama sence o şekilde takımımız tamam mı olmuş olacak?

esas problem, gs'ın bu parayı doğru harcamaması zaten. gs'de o ekonomik güç var ama saçma sapan yerlere harcadığı için ümitsiz oluyoruz zaten. ben de gs'ın totalde ilk 24 yapabileceği bir kura çektiğini düşünüyorum. ancak gs'ın kadro yapısı, ç.ektiği kurayı %30 zorlaştırıyor zaten. ben aek deplasmanına ya da iç saha feyenoord maçına osimhen olmadan çıkarsak galibiyet alabileceğimizi sanmıyorum. sanchez'e bir şey olursa veya. çok kıl teraziye bağlı, dapdar bir kadroya sahibiz. ve bunu düzeltmek için 4 gün kaldı.

her şeye ağlayan bir kitle var, onlar ile ilgili söylediği şeylere kısmen katılıyorum fakat bazı noktalarda biraz romantik davranmış bana göre. "ön hattımıza 50 m euro maaş veriyoruz, ben psg-barca dışındaki her maçtan puan beklerim" mantığı, "gs madem diğer takımların hayal edemeyeceği paraları harcıyor, ben de cl'de 13-14 puan beklerim" yaklaşımı doğru değil bence. yarın leao da gelse, ön alana vereceğimiz maaş 65 m euro olacak ama sence o şekilde takımımız tamam mı olmuş olacak?

esas problem, gs'ın bu parayı doğru harcamaması zaten. gs'de o ekonomik güç var ama saçma sapan yerlere harcadığı için ümitsiz oluyoruz zaten. ben de gs'ın totalde ilk 24 yapabileceği bir kura çektiğini düğşünüyorum. ancak gs'ın kadro yapısı, ç.ektiği kurayı %30 zorlaştırıyor zaten. ben aek deplasmanına ya da iç saha feyenoord maçına osimhen olmadan çıkarsak galibiyet alabileceğimizi sanmıyorum. sanchez'e bir şey olursa veya. çok kıl teraziye bağlı, dapdar bir kadroya sahibiz. ve bunu düzeltmek için 4 gün kaldı.
%100 haklısın ama 1. Torba dışında gelen hiçbir takıma 0 puan yazılmaz burda ben ona katılıyorum. Baştan kabullenmek yerine en iyisini hedeflemek lazım olur olmaz

3-4 transfer yapalım kötü sinerjiyi üstümüzden atalım yeter ki

geçen sezondan 1 yaş almış orta sahayla, defansla alacağımız 7-8 puan gerisi fazla iyimserlik. psg, barca'dan rezil skorlar almayalım yeter. kimsede avrupa hayali filan bırakmadılar zaten.

Lille,feyenord,sporting,stutgart,aek verdikleri maaş toplamı kadar maaşı olan takımız ve bu gruptan tırsıyoruz.Bir yerde bir hata var.

Stoper yedeği olmadan
Orta saha / torrikin yedeği olmadan
sol kanat olmadan

Max 5 puan

Stoper yedeği olmadan
Orta saha / torrikin yedeği olmadan
sol kanat olmadan

Max 5 puan
Ek olarak forvet yedeği de yok şu an.

BAY diyenler çıkabilir ama zaten 2 kanat pozisyonu için 3 oyuncu (Sane, Yunus, BAY) var elde. BAY'ı hem forvet hem kanat olarak düşünmek çok yanlış bir yanılgı.

Nereden tutarsan tut kadro elinde kalıyor hep. Bu kadar çok eksik varken şu ana kadar sadece 2 transfer yapılmış olması sırf beceriksizlikle açıklanamaz.

Bildiğin hainlik.

Dursun ve yalaka ekibi hem sportif hem de idari yönden asla ama asla ibra edilmemeli.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt