Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle çok önemli fikstür.Birebir aynı puanlamayı yapmışsız bir tek Stuttgart a 1 yazdım toplam 11 puan. Maç fikstürü çok önemli.
Liverpool -------------- Barcelona
City (d) ---------------- PSG (d)
Atletico ---------------- Aston Villa
Monaco (d) ----------- Lille (d)
Union----------------- Feyenoord
Ajax (d) --------------- AEK (d)
Bode ---------------- Stuttgart
Frankfurt (d)---------- Sporting (d)
Gecen sene ile arada çok büyük bir fak yok bence.
her gslinin izlemesi gereken bi 10 -15 dk
ağlamağa son verelim
%100 haklısın ama 1. Torba dışında gelen hiçbir takıma 0 puan yazılmaz burda ben ona katılıyorum. Baştan kabullenmek yerine en iyisini hedeflemek lazım olur olmazher şeye ağlayan bir kitle var, onlar ile ilgili söylediği şeylere kısmen katılıyorum fakat bazı noktalarda biraz romantik davranmış bana göre. "ön hattımıza 50 m euro maaş veriyoruz, ben psg-barca dışındaki her maçtan puan beklerim" mantığı, "gs madem diğer takımların hayal edemeyeceği paraları harcıyor, ben de cl'de 13-14 puan beklerim" yaklaşımı doğru değil bence. yarın leao da gelse, ön alana vereceğimiz maaş 65 m euro olacak ama sence o şekilde takımımız tamam mı olmuş olacak?
esas problem, gs'ın bu parayı doğru harcamaması zaten. gs'de o ekonomik güç var ama saçma sapan yerlere harcadığı için ümitsiz oluyoruz zaten. ben de gs'ın totalde ilk 24 yapabileceği bir kura çektiğini düğşünüyorum. ancak gs'ın kadro yapısı, ç.ektiği kurayı %30 zorlaştırıyor zaten. ben aek deplasmanına ya da iç saha feyenoord maçına osimhen olmadan çıkarsak galibiyet alabileceğimizi sanmıyorum. sanchez'e bir şey olursa veya. çok kıl teraziye bağlı, dapdar bir kadroya sahibiz. ve bunu düzeltmek için 4 gün kaldı.
Ek olarak forvet yedeği de yok şu an.Stoper yedeği olmadan
Orta saha / torrikin yedeği olmadan
sol kanat olmadan
Max 5 puan