GSC Haber Galatasaray'ın 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Bu iş bu kadar

GalatasarayBarcelona1
PSGGalatasaray0
GalatasarayAston Villa3
SportingGalatasaray1
GalatasarayFeyenoord3
LilleGalatasaray1
GalatasarayStuttgart3
AEKGalatasaray1
Toplam13

Geçen sene çıkma barajı 9-10 puan gibiydi yanılmıyorsam. Bu sene 4. torbadaki rakiplerden ötürü baraj yükselir mi? Bence burasına da bakmak lazım. 10 puan bu sene belki yetmeyebilir.

Bu kadroyla beklediğim puanlar aşağıdaki gibi.

Barca - 0
Psg - 0
Aston Villa - 1
Sporting - 0
Feyenord - 1
Lille - 1
Stutgart - 3
Aek - 1

Barca Psg bize göre degil 0 puan Aston Sporting ile denk takim olurduk iyi transferler gelirse bunlardan 4 puan mümkün. Diger takimlar aslinda daha zayif sayilir. Ordan mecburen 7 puan toplaman gerek. Yani 11 puan aliriz. Eger transfer gelmese 6 puan iyidir

Gün içerisinde Parisli Barcali topçuların kura çekiminde „oooo Galatasaray they have osimhen ha?“ dedikleri videoları bekliyorum

Barca ve PSG’yi 200 milyon harcasakta yenme ihtimalimiz yok futbol sansi disinda. Kalan takimlari transfersizde yenebilecek kadromuz var bence.
Problem, takimin sayisal olarak eksik 4 mevkisinin olmasi. Rezil yonetimi kufursuz tanimlayacak tek kelime bulamiyorum.

Kurayı aslında sevdim Barcelona dışında tarihte en çok Avrupa maçı oynadığımız takım yerine keşke hiç oynamadığımız Inter gelse idi. Diğer takımlar ile daha önce neredeyse hiç karşılaşmadık

Tahminlerim;

PSG 5-0
Barca 0-4
Sporting 4-0
A.Villa 2-1 (3 point)
Feyenoord 3-1 (3 point)
Lille 3-1
AEK 1-1 (1 point)
Stuttgart 2-1 (3 point)

10 point, -11 averaj, tahmini sıra 20-26

Geri
Üst Alt