GSC Haber Galatasaray'ın 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

Yıldızlarımız eski takımlarına karşı bir dönem yaşadıkları şehirlerde oynayacaklar bu sezon oldukça anlamlı heyecanla bekliyorum
İkiside statta alkışlanıp onurlandırılacaktır

f827b.webp

1726035.jpg.webp

Gördüğüm kadarıyla 8 takımın 5 takımı formda.Ciddi zor kura.Bizim hem fiziksel hem oyunumuza güvensem bu gruptanda çıkılırdı ama 5-6 puan alacağımızı düşünüyorum.

Stuttgart Feynord Aek ile erken den oynayıp 7 puan almamız lazım. Bizimkiler Kasım Aralıkta büyük düşüş yaşıyor o dönem büyük ihtimalle sahaya 11 bile zor çıkarırız.

aek'yı geçen sezon izlediğim kadarıyla oradan puan çıkacağını pek zannetmiom
ştutgart beraberlik olabilir ama o da zor
fayenord'u yenebiliriz

her şeye ağlayan bir kitle var, onlar ile ilgili söylediği şeylere kısmen katılıyorum fakat bazı noktalarda biraz romantik davranmış bana göre. "ön hattımıza 50 m euro maaş veriyoruz, ben psg-barca dışındaki her maçtan puan beklerim" mantığı, "gs madem diğer takımların hayal edemeyeceği paraları harcıyor, ben de cl'de 13-14 puan beklerim" yaklaşımı doğru değil bence. yarın leao da gelse, ön alana vereceğimiz maaş 65 m euro olacak ama sence o şekilde takımımız tamam mı olmuş olacak?

esas problem, gs'ın bu parayı doğru harcamaması zaten. gs'de o ekonomik güç var ama saçma sapan yerlere harcadığı için ümitsiz oluyoruz zaten. ben de gs'ın totalde ilk 24 yapabileceği bir kura çektiğini düşünüyorum. ancak gs'ın kadro yapısı, ç.ektiği kurayı %30 zorlaştırıyor zaten. ben aek deplasmanına ya da iç saha feyenoord maçına osimhen olmadan çıkarsak galibiyet alabileceğimizi sanmıyorum. sanchez'e bir şey olursa veya. çok kıl teraziye bağlı, dapdar bir kadroya sahibiz. ve bunu düzeltmek için 4 gün kaldı.

dediklerine katılmakla beraber buradaki esas problem kitle

sorunları ortadan kaldırsak da bu ağlak ve fener övmezse rahat duramayan kitle varlığını aynı şekilde sürdürecek

forumda da çok sıkıldım sürekli bi fener övücülüğünden

adamların yaprağımın kurma kolu El Nesiri kalası için Osimhen'den daha iyi daha çok iş yapıyor diyenler vardı burada

4 senedir şampiyon olan bir takımın hocası ve oyuncularını burada çok fazla değersizleştiren var. fenerin çöpü bile daha kıymetli onlar için.

Geri
Üst Alt