galatasaray'ın 5 yıldır türkiye kupası'nı kazanamaması

Bende yedek ve genç oyuncuların sürekli oynaması ve hazır tutulması açısından onlarla cikilmasi gerektigini düşünüyorum.
Mevcut 11 tam anlamı ile sekillenmeden bu genç oyuncu oynatmak olmaz. Henüz süper star potansiyelli genç oyuncumuz yok. Bu yıl Türkiye kupası sanırım gruplu bir şey olacak. İşte orada gençleri direk 11 olarak başlatabiliriz. Orada iş yapan her kim olursa 11 rotasyonuna girmeli.

Bu kupayı hiç ciddiye almadığım için umursamıyorum. Finale çıkarsak kaybedersek veya fenere elenirsek yangın yaparım onun haricinde umurumda olmaz.

Mevcut 11 tam anlamı ile sekillenmeden bu genç oyuncu oynatmak olmaz. Henüz süper star potansiyelli genç oyuncumuz yok. Bu yıl Türkiye kupası sanırım gruplu bir şey olacak. İşte orada gençleri direk 11 olarak başlatabiliriz. Orada iş yapan her kim olursa 11 rotasyonuna girmeli.
Efe Akman Metehan oynamalı bence.Hem kendilerini kanitlamalari için bir fırsat onlar icin.

Kupa maçlarına as kadroyla çıkacak halimiz yok

Bu sezonda alamayacağız. Dün kesinleşti.

Kadro çok dar bu sene
Bu maçlara gençlerle çıkmadı lazım ama akıl edebileceğini sanmıyorum
Önemli lig maçı öncesi ful kadro çıkar, ligde de gider rotasyon yapmaya kalkar puan kaptırır bizim dahi hoca

Gereksiz bi kupa. Keske hic katılmasak sakatlık vs ekstra maca luzum yok

final hariç as kadroyla çıkılmayan sacma sapan bi organizasyon. ama kupa kupadır. bu sonucun sebebi de yedeklerin ne kadar eksik olduğuyla alakalıdır. biz bu adamlardan kenardan gelsin büyük maçlarda katkı versin istiyoruz ama değeri 10 da 1 in olmayan takımlara karsı kazanamıyorlar.

Bomboş bir kupa

Ekli dosyalar

• images-20.webp
    images-20.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 4
eskiden tsyd kupası vardı, onun kadar gereksiz bi kupa

Yedekler + u'19 karışımı bir ilk 11 ve kulübe yeterli. Gittikleri yere kadar gitsinler, as takımdan en ufak bir sakatlığa tahammülümüz kalmadı böyle maçlar için.

Geri
Üst Alt