- 5 Eylül 2014
- 86.769
- 73.435
- 4.513
hadi inşallahAz kaldı forumu bırakıyorum.
Kına yakarsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hadi inşallahAz kaldı forumu bırakıyorum.
Kına yakarsın
Mevcut 11 tam anlamı ile sekillenmeden bu genç oyuncu oynatmak olmaz. Henüz süper star potansiyelli genç oyuncumuz yok. Bu yıl Türkiye kupası sanırım gruplu bir şey olacak. İşte orada gençleri direk 11 olarak başlatabiliriz. Orada iş yapan her kim olursa 11 rotasyonuna girmeli.Bende yedek ve genç oyuncuların sürekli oynaması ve hazır tutulması açısından onlarla cikilmasi gerektigini düşünüyorum.
Efe Akman Metehan oynamalı bence.Hem kendilerini kanitlamalari için bir fırsat onlar icin.Mevcut 11 tam anlamı ile sekillenmeden bu genç oyuncu oynatmak olmaz. Henüz süper star potansiyelli genç oyuncumuz yok. Bu yıl Türkiye kupası sanırım gruplu bir şey olacak. İşte orada gençleri direk 11 olarak başlatabiliriz. Orada iş yapan her kim olursa 11 rotasyonuna girmeli.
tarih bir defa yazıldı!! 17.05.200024 yıldır uefa kupası kazanamama konum niye kitlendi ki?
troll konu degildi, bize yakısanı yazdım. Ama inançsız olanlar tepki verip kitledi.
tasarımı nedeniyle ligin kupası için daha doğru tarif olur açıkçası.
Şampiyon olup Süt güğümü kaldıracağız.