Galatasaray'ın Atletik Performans Antrenörlerinin CV'leri

Targutay Sabancı

10 Numara!
Avrupa takımlarından bile yüksek fizik kapasitesi ile oynayan enerjik, atletik, çok koşan Galatasaray'daki bu fiziki başarının mimarları kimmiş diye baktım işte Atletik Performans Antrenörleri

Dursun Genç: Akhisar, Rize, Başakşehir, Bursa gibi dev kulüplerde çalışmış

Gürkan Fuat Demir: Sadece Başakşehir'de çalışmış Galatasaray öncesi

Yusuf Köklü: Asaşspor diye adını az evvel öğrendiğim bir takımın yanı sıra, Denizli ve Erzurum'da çalışmış

Kaan Arısoy: Göztepe, Rize, Başakşehir, Akhisar gibi dev kulüplerde çalışmış yine Avrupa'da fiziği ile ön plana çıkan kulüpler hepsi

Vural Durmuş: 5 sene Galatasaray'da çalışmış, sonra Premier Lig devlerinden Kasımpaşa'ya geçmiş. Sonra bir süre milli takımda takılmış, 2024'e bu CV'den etkilenip geri getirmişiz

Sonra neden Frankfurt 10 km daha fazla koştu, neden takıma dün gelen İlkay takımın en çok koşanı oldu, neden 5 gol yiyip madara oldu takım diyoruz

Herkes bilir fm bunlara pek uğraşmaz hatta bazı bölgelerde antrenör yoksa otomatik olarak atar. Sen oyuna baslayip buralara vakir harcayip geliştirmezsen, kalkipta oyuna laf söyleyemezsin.

Ben önce iyi meziyetlere sahip bir kaç boşta hoca anlasirim. Iyi bir fitnes, kaleci ve hucum antrönürü basta iş gorur.. Antrenörlerin iyi olacak ki oyuncularinin formu düşmesin.

Herkes bilir fm bunlara pek uğraşmaz hatta bazı bölgelerde antrenör yoksa otomatik olarak atar. Sen oyuna baslayip buralara vakir harcayip geliştirmezsen, kalkipta oyuna laf söyleyemezsin.

Ben önce iyi meziyetlere sahip bir kaç boşta hoca anlasirim. Iyi bir fitnes, kaleci ve hucum antrönürü basta iş gorur.. Antrenörlerin iyi olacak ki oyuncularinin formu düşmesin.
Benim fm‘de ilk yaptigim islerden biri en iyi yardimci hocalari almak

Ne zamandir söylüyorum, yardimcilarda is yok

Uluslararasi seviyede yardimcilar lazim

50,60,70 milyon bonservis verecegine 1-2 milyona kiyip yardimci hocalarla anlas

Bütçe dahilinde yapılması gereken ilk şey eldeki teknik ekibi özellikleri daha iyi adamlarla değiştirmek çünki antrenman, oyuncu değerlendirme ve transfer yaparken gözlemcilik iyi değilse yalan yanlış adamlar aldırıyorlar. Milyon euroluk tesis olsa da kullanacak adamlar lazım.

Her işte daha iyiler vardır, daha iyisi gelsin tabi ama bu insanları itibarsızlaştırmaya çalışmak doğru değil. Hele ki böyle bir uslupla.

Bu takım yeterince çalışmıyor, teknik ekip anlamında yeterli değiliz dediğim zaman neler denildi bu forumda. Yok sakatlık olmuyormuşta bu yeterliymiş. Noldu aynı fikirde mi olduk?

Onu diyenle futbol konuşma hocam, birilerine gereksiz fanlık yapan kimseyle futbol konuşmaya lüzum yok, okanmış, icardiymiş kim olursa olsun Galatasaray'ın önünde görene laf anlatamıyorsun

Türk hocaların Türkiye'de çalışmasını eleştiriyor yazı herhalde. Premier Lig'de çalışsalar çok iyi bir CV olacakmış olmamış.

Futbolda yönetimsel anlamda yaklaşık 10 sene kadar önce bir devrim oldu

PL kulüpleri hayvan gibi yabancı teknik direktör + yönetim kadrosu ithal ettiler (para onlarda)

Yapılacak şey çok belli kıymetli başkanımız Sn. Erden TİMUR'un da defaatle anlattığı üzere

Dünyanın en iyi kulüplerine gidip bakacaksın
Organizasyon şeması nedir bu adamların?
İş süreçleri nelerdir? Kim neyden sorumlu, hangi alanda ne hedef konuluyor ve sorumluların performansı hangi kriterlere göre değerlendiriliyor?
Bu sadece teknik ekipten ibaret bir şey de değil.
Bunun içinde futbolcu transfer etmek var, altyapıdan oyuncu yetiştirmek var, transfer edilmiş oyuncuların gelişimi süreci var, marka değerinin arttırılması için yapılan çalışmalar var, ticari ve dijital faaliyetler var. Varoğlu var.

Elimize YÜKLÜ miktarda para geçti Florya'dan ki azıcık Galatasaray'ı sevselerdi düşünselerdi daha fazla para geçecekti.

Bunu gidip otuz milyon Singo'ya otuz milyon Uğurcan'a fln gibi dağıtıp Kemerburgaz'a bir bina iki saha dikmek yerine doğru düzgün harcayarak Galatasaray'ı rüzgarda rastgele salınan bir yaprak olmaktan kurtarıp bir kurum haline getirebilirdik

Ama olmadı. Türkiye gibi ülkede de olmaz. 10 tane Erden Timur falan lazım o da gerçekçi değil. Ha böyle adamlar yok mu elbette var, Erden Timur'un da hep söylediği gibi bu işi ondan çok daha iyi yapacak yüzlerce GSli vardır ama bu insanlarda para + güç var mı. Para + güç olsa bile kulüpçülük oyunlarında ipi göğüsleyip de yönetime girebilirler mi? Girebilseler bile Galatasaray kurumunun yüzgöz olduğu TFF, Süper Lig A.Ş., Kulüpler Birliği gibi kurumlar ve mevcut Türkiye gerçekliği bu insanların emeklerine çomak sokmadan dururlar mı?

Açıkçası umudumu çoktan yitirdim. Hazırı tüketerek gidebildiğimiz yere kadar gidelim sonrasında zaten döneceğimiz yer belli

Avrupa takımlarına yenilmemizin tek açıklaması adamlsr genç oynatıyorlar bizimkiler 30

Futbolda yönetimsel anlamda yaklaşık 10 sene kadar önce bir devrim oldu

PL kulüpleri hayvan gibi yabancı teknik direktör + yönetim kadrosu ithal ettiler (para onlarda)

Yapılacak şey çok belli kıymetli başkanımız Sn. Erden TİMUR'un da defaatle anlattığı üzere

Dünyanın en iyi kulüplerine gidip bakacaksın
Organizasyon şeması nedir bu adamların?
İş süreçleri nelerdir? Kim neyden sorumlu, hangi alanda ne hedef konuluyor ve sorumluların performansı hangi kriterlere göre değerlendiriliyor?
Bu sadece teknik ekipten ibaret bir şey de değil.
Bunun içinde futbolcu transfer etmek var, altyapıdan oyuncu yetiştirmek var, transfer edilmiş oyuncuların gelişimi süreci var, marka değerinin arttırılması için yapılan çalışmalar var, ticari ve dijital faaliyetler var. Varoğlu var.

Elimize YÜKLÜ miktarda para geçti Florya'dan ki azıcık Galatasaray'ı sevselerdi düşünselerdi daha fazla para geçecekti.

Bunu gidip otuz milyon Singo'ya otuz milyon Uğurcan'a fln gibi dağıtıp Kemerburgaz'a bir bina iki saha dikmek yerine doğru düzgün harcayarak Galatasaray'ı rüzgarda rastgele salınan bir yaprak olmaktan kurtarıp bir kurum haline getirebilirdik

Ama olmadı. Türkiye gibi ülkede de olmaz. 10 tane Erden Timur falan lazım o da gerçekçi değil. Ha böyle adamlar yok mu elbette var, Erden Timur'un da hep söylediği gibi bu işi ondan çok daha iyi yapacak yüzlerce GSli vardır ama bu insanlarda para + güç var mı. Para + güç olsa bile kulüpçülük oyunlarında ipi göğüsleyip de yönetime girebilirler mi? Girebilseler bile Galatasaray kurumunun yüzgöz olduğu TFF, Süper Lig A.Ş., Kulüpler Birliği gibi kurumlar ve mevcut Türkiye gerçekliği bu insanların emeklerine çomak sokmadan dururlar mı?

Açıkçası umudumu çoktan yitirdim. Hazırı tüketerek gidebildiğimiz yere kadar gidelim sonrasında zaten döneceğimiz yer belli
geçmişimizin ve geleceğimizin özeti nokta

Bizim mahallede aylık 100 liraya old school spor salonu var oradakilerin CV daha iyi.

Geri
Üst Alt