Galatasaray'ın Atletik Performans Antrenörlerinin CV'leri

Tablet tutucu irfan hocadan daha iyilerine layigiz

Bu konuyla dalga geçenler kına yakın. Müthiş atletik Icardi, Kaan Ayhan falan seyretmeye devam edin Okan’ın çiftliğinde
Hocanın kendisi istemiyor deyince iftira atıyorsunuz diyorlardı.Gelenlerin çoğu fiziksel olarak düşüyor fiziğe dayalı herhangi bir iyi taktik teknik bir oyunu olmayan hocanın elinde.

Esenler'de hayatta kalmayı başaran bir atletik performans ant. istiyorum.

O yokuşlarda bıçaklanmamak için topuklarının zötüne vura vura koşmayı başaran adamdan her türlü kondisyon dersi alınmalı

Kaç senedir bir tarafımızı yırttık bu Okandan olmaz diye. 3 5 tane yaveri var. Ağzını açana çete gibi çöküp sinirlendirip ceza aldırmaya çalışıyorlar. Bazı adminlerde ekmeklerine yağ sürüyor. Kaç tane ceza aldım hatırlamıyorum. Baksana şu antrenör kadrosuna. Diyecek söz yok ya. Rezillik yaşama konusunda çiğır açtık zaten. Çok belliydi böyle olacağı. Halen savunanlar görüyorum yazık. Ben fenerli olsam Galatasaray'ın başında Okan kalsın isterdim...

OB'nin oyunculara duzgun antrenman yaptirma gibi bi luksu yok
O antrenmanlarda ne anlatacak topculara
Daha da onemlisi laylaylom olmayinca kendini nasi sevdirecek
Kendini sevdiremezse heriflere nasi top oynattiracak

Esenler'de hayatta kalmayı başaran bir atletik performans ant. istiyorum.

O yokuşlarda bıçaklanmamak için topuklarının zötüne vura vura koşmayı başaran adamdan her türlü kondisyon dersi alınmalı
Dediğin yokuşları bilmiyorum ama burada, Samatya Hastanesinin iki çevresinden yine Cerrahpaşa'nın iki çevresine çıkan iki tane sivri var. Az geride tren istasyonuna gelmeden Cumartesi pazarına çıkan biraz daha kısa bir modeli. Bunları da es geçmeyelim.

Kaç senedir bir tarafımızı yırttık bu Okandan olmaz diye. 3 5 tane yaveri var. Ağzını açana çete gibi çöküp sinirlendirip ceza aldırmaya çalışıyorlar. Bazı adminlerde ekmeklerine yağ sürüyor. Kaç tane ceza aldım hatırlamıyorum. Baksana şu antrenör kadrosuna. Diyecek söz yok ya. Rezillik yaşama konusunda çiğır açtık zaten. Çok belliydi böyle olacağı. Halen savunanlar görüyorum yazık. Ben fenerli olsam Galatasaray'ın başında Okan kalsın isterdim...

Ya sallama sen onları, doğru bildiğini söyle.

Üstat dünde baya ceza alan oldu, hatta hiç almayanlar. Bu yüzden geride kalanlar olarak hamlelerimizi sakin yapalım.

Geri
Üst Alt