Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet en çekişmeli grup gibiYabancıların grup hakkındaki yorumu: Fight Club. Beğendim.
Galatasaray’ın Avrupa Ligi fikstürü:
️ Lazio 16/09
Marsilya 30/09
️ Moskova 21/10
Moskova 04/11
Lazio 25/11
️ Marsilya 09/12
Evet hocam.
Bir kural vardır diye söyledim ifade etsin diye değil ilk maç deplasman olup ikinci maç yine deplasman olan gördün mü hiç ? Demek ki olmuyor ki görmüyoruz. İlk 3 maç deplasman olmadığı gibi. Veya ilk 3 maç ev sahibi olmadığı gibi. İngilizce yazayım mı cümleyi anlaman için ?Görüp görmemen birşey ifade etmiyor, tüm fikstürler ihtimal dahilinde
Evet hocam.
Duygularınız ile oynadılar
Kesin fikstür neden belli değil hala?BİLGİ | E grubunda Marsilya’nın maç takvimi:
Lokomotiv Moskova 16/09
Galatasaray 30/09
Lazio 21/10
Lazio 04/11
Lokomotiv Moskova 25/11
Galatasaray 09/12
Ligue 1 Türkçe sayfası bunu paylaşmış bu doğruysa bir yanlışlık var son maç içeride Marsilya ile
Lazio içeri
Marsilya dep
Lokomotiv dep
Lokomotiv içeri
Lazio dep
Marsilya içeri
Ben böyle hesapladım
Derin Galatasaray Konseyi buna izin vermezBende dedim hayırdır dünya tersine mi döndüde kışın en soğuk zamanında moskovayı bize vermemişler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Derin Galatasaray Konseyi buna izin vermez
Ekli dosyayı görüntüle 136472
lazio 1Lazio - 0
Marsilya - 1
Moskova - 1
Moskova - 3
Lazio - 3
Marsilya - 0
8 puan.
Tamamen objektif tahminimLazio - 0
Marsilya - 1
Moskova - 1
Moskova - 3
Lazio - 3
Marsilya - 0
8 puan.
derin marsilya iş başındaDerin gs bi tek şu kuralarda ve takvimde malesef etkisiz kalıyor .her soğuk ülke takımına en soğuk zamanda gidiyoruz ve en baba takımları çekiyoruz hep
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamamen objektif tahminim
Lazio - 3
Marsilya - 3
Moskova - 3
Moskova - 3
Lazio - 3
Marsilya - 3