Galatasaray‘ın Avrupa Ligi Fikstürü Belli Oldu

Iyi en azından Rusya deplasmanı kışa denk gelmemiş bir bahanemiz azalmış oldu.

Bu gruptan cikabilecegimizi hic sanmam. Lokomotifle 3.luk mucadelesi veririz.

Bir uçak gibi kalkmış durumdayım fikstüre bakınca, umarım bir kuş sürüsüne çarpıp düşmem.

Hızlı hücum oyuncuları seri ve isabetli paslar ortalar yapabilirse lokoyu perişan edebilirler.rus ligimi sert yoksa bu maç derbi maç diye mi sert oynanıyor bilmiyorum ,eğer zaten sert oynuyorsa lokolu oyuncular avrupa maçlarında çok kart görür eksilebilir tahmihimce

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

loko ilk 20 dkk beni ürküttü ama sonrası şimdiye kadar böyle bi oyunları varsa 3.torbanın en kolay takımını çekmişiz derim.inanılmaz berbat oynuyorlar accayip pozisyon veriyorlar ki bu derbi maçı olmalı.yani derbi maçta bu kadar kötü konsantrasyondan uzak oynuyorlarsa demek ki çok güçsüzler.tahminim bu yönde ALLAH bilir gerçeği tabii

loko ilk 20 dkk beni ürküttü ama sonrası şimdiye kadar böyle bi oyunları varsa 3.torbanın en kolay takımını çekmişiz derim.inanılmaz berbat oynuyorlar accayip pozisyon veriyorlar ki bu derbi maçı olmalı.yani derbi maçta bu kadar kötü konsantrasyondan uzak oynuyorlarsa demek ki çok güçsüzler.tahminim bu yönde ALLAH bilir gerçeği tabii

Loko 2 den geldi Marsilya 3 zaten bizim grubu Marsilya karıştırdı

dinamo neler kaçırıyor yaw loko inanılmaz pozisyonlar veriyor.dinamo bizim gibi gol atmayı beceremiyor yoksa fark atmışlardı lokoya.umarım lokonun gerçek oyunu budur :D

Geri
Üst Alt