Galatasaray‘ın Avrupa Ligi Fikstürü Belli Oldu

Ben seni böbrekten ibaret sanırdım.
1630140514567.webp

avrupa işinin erken bitmesi ya da gümbür gümbür devam etmesi hususunda iyi bi kurra.

son mac lazio olmasi iyi olmus o zaman kadar bence garantiler lazio

İlk mesajı güncelleyelim kesin fikstür yayınlandı

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Fikstürü belli oldu

16 Eylül | Galatasaray-Lazio
30 Eylül | Marsilya-Galatasaray
21 Ekim | L. Moskova-Galatasaray
4 Kasım | Galatasaray-L. Moskova
25 Kasım | Galatasaray-Marsilya
9 Aralık | Lazio-Galatasaray

Olabilecek en güzel fikstürden biri gelmiş.rakiplerden biri bile moskova soğuğuna gidiyorsa tamamdır İNŞALLAH.

En kritik iki maç sahamızda biri 4. Maç biri. 5. Maç.
Lazio bence bizim kadar hazır değil biz kaç tane sağlam maç yaptık ard arda.bunu kullanabilip tt arenada italyan takımlarına ters gelişimizde olursa kazanmamamız imkansız değil gerçekten değil.

Marsilya deplasmanında napıp edip beraberlik kopartarak lazio marsilyayı bir birine yedirip loko maçlarını alarak çok çok büyük avantaj sağlayabiliriz.

Biz lazio ve marsilya ile ard arda berabere kalsak bile genede çok büyük avantajımız olabilir değerlendirirsek .dediğim gibi biz moskovadan 6 puan çıkarabilirsek lazio marsilya birbirine girer önümüzü açabilirler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarim zemin ilk maca yetisir. Aksi halde i stad sorumlusunu bulup...

25 kasımda lazio moskovaya gidiyor. gruptaki 5.maçta yani ve bu şu anlamda bizim için çok iyi olabilir.lazio marsilya birbirini yedikten sonraki maç lazio moskova soğuğuna çıkacak.belki lider çıkar diye düşünülen lazio 3. bile olabilir o maçtan sonra.

Lazio galibiyeti ile başlarsak devamı gelir

Aynen Lazio’yu içerde devirebilirsek oyuncularımızın da kendine güveni yükselir. İyi başlarız iyi de bir hava yakalarız. Başlangıç önemli. İçerde beraberliğe kim olursa olsun razı olmamamız önemli. Oyuncularımızın genç olmasından dolayı kendilerini gösterecekleri bir fırsat olarak görmeleri gerekir. Randers maçının ikinci yarısındaki o baskıyı bu maçlarda sergilememiz lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk mac içerideymis dısarıda sanıyordum lazio bizden önce milan la maçı var o maça daha çok ağırlık verebilirler biz evimizde iyi başlarsak önümüz açılır ilk 3 maçta 5 7 puan alırsak grup liderliği için baya şansımız olur

Geri
Üst Alt