Galatasaray‘ın Avrupa Ligi Fikstürü Belli Oldu

Vay be bundan 8 sene önce bu heriflere totomuzla gülerdik şimdi harbi harbi tırsıyoruz derrmişim koyup geçeriz merak etmeyin laziodan 3 puan marsilyadan 3 puan lokomotiften 6 alsak en kötü ikinciyiz

İlk maçın evde en güçlü takımla olması iyi olmamış, hasbel kader bir beraberlik çıkarsak anca o zaman avantaja dönüşür

Aksi durumda diğerleri puan almışken biz evdeki diğer 2 maçı kazanmak zorunda çıkacağız

Galatasaray’ın Avrupa Ligi fikstürü:

🏠 Lazio 16/09
✈️ Marsilya 30/09
✈️ Moskova 21/10
🏠 Moskova 04/11
🏠 Marsilya 25/11
✈️ Lazio 09/12

Fikstür bana göre iyi. En zor Lazio'nun ilk maç evde olmamız bir ihtimal puanla başlamanın ihtimali demek. Son maça kadar zaten rengi belli olur işlerin, en zor maçın orada olması bence iyi.

Transfer sezonunun Avrupa ayağı bittiği için bana göre optimist hedef 3üncülük olmakla beraber Taylan / Berkay ya da pozisyonu devşirilerek kadroya dahil edilecek olan Marcao'nun şu ana kadar olan kariyerlerinin en üst seviyesindeki hatta fazlasını oynamaları.

Konfederans Ligi'dir en iyi sonuç. İkinci olan takımlar CL'den gelen 3üncü lerle playoff oynayacak son 16 öncesi.

2. Olmak ceza gibi lan
Hem playf off,hem daha güçlü rakip

Gruba bakiyorumda. Kesin kazaniriz dedigim bir maç yok. Onu gec, kafa kafaya oynariz dedigim maç sayisida 1 belki zorlarsam 2. Burdan cikmak hayal. Ama hayallerle yucelen bir camia olduk. Yine yapariz insAllah

Lazio maci biletleri nerden n’apilacak?

grup da güzel fikstür de... yıllardır rakip kolay-zor farketmeden kaybediyoruz. Kaybedeceksek bunlara kaybedelim... Haaa olurda kazanırsak özgüvenimiz yükselecek, oyunumuz rayına girecektir. Kupada yürüyeceksek ancak bu şekilde olur...

Lazio’yla başlıyor kanser demek

•quod erat demonstrandum•

Farkedildiği gibi teknik ekibin ve yönetimin umrunda olmayan turnuvadır. İlk farklı yenilgide makasın ne kadar açıldığından bahsedecek, bahanelere yenileri eklenecek, koskoca yaz dönemini kanayan yaramız orta sahayı almadan tamamlayan, bu konuda bir plan veya programı olmadığını gördüğümüz takımımız.
Bizde boşuna heyecanlanıyoruz takım gençleşiyor, acaba bu sezon bir ışık görürmüyüz diye ama boşuna.

Geri
Üst Alt