Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Kaleci rotasyonu da dahil baştan sona defo dolu. Saygı duydum, buna sebep olanlara..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca "oynatamayız, adam çok" diye açık açık beyan verdiği için çocuğa suç bulmuyorum.Oguz aydin listede yok fener de
kesinlikle sevgili danyal . *maca dair en anlam veremedigim durum du .şans bulsa çok istekli çocuk mertens değişikliğini ben yusuf üzerinden yaparım hoca olsam. *geçen maçta bile 5 olmuş 80e aldı çocuğu ya. onda da yırtındı resmen top al verlerde. tekmeye kafa soktu falan.
kadronun en potansiyelli adamı gençlerden.
Hocam bu sene parfüm ,saat vs konularını up’lasak daha iyi olacak gibi.kesinlikle sevgili danyal . *maca dair en anlam veremedigim durum du .
halbuki ilk yariyi 4-0 kapatmissin, devre arasi cikar mertens ,lucas vsyi koy gencleri .
macin skorunu unutmuscasina -hoca gidip son dakikalar anlamakta zorlandigim - gostermelik degisiklikler yapiyor .
velhasil , hoca adina, skordan bagimsiz kocaman bir eksi performans idi mac kadrosu oyuncu kullanimi baglaminda .
saygi ve selamlar .
Mou bizim kadro ile küme düşerOkan ben kendi oyunumu oynarım derse ilk 8 e girmek imkansız ligde ilerlemek hayal. Adam kopenhag prag young Boys gibi takımlara üstünlük kuramadi leş bjk den 5 yedi ya. Mourinho nun elinde bu kadro olsa uefa da final yapar.
Günay oynasın fullbu arada muslera oyanyacağımız 8 banko maçın 5 adedinde cezalı.
oynamasına laf etmiyorum - artık adamda efsanelerimiz arasındaGünay oynasın full
Ligde de oynasın
Bu arada Muslera yerli hocalar olmasaydı ağırlık, bizde bu kadar sene oynayamazdı.
Kalan iki tanesi transfer döneminden sonra değil mi zaten?bu arada muslera oyanyacağımız 8 banko maçın 5 adedinde cezalı.