Galatasaray'ın Avrupa Ligi Kadrosu Belli Oldu

Kaleci rotasyonu da dahil baştan sona defo dolu. Saygı duydum, buna sebep olanlara..

İsimli olmasına gerek yok iş görecek bir kanat bir de orta saha çok şeyi değiştirirdi. Okan umarım bir şekilde bu kadroyu oynatabilir. Oynatıp oynatamayacağını çok değil birkaç sonra Kadıköy'de göreceğiz. Ya güçlenerek çıkacak ya da Galatasaray kariyeri sona erecek.

velevki lig faında - nispeten rakipler *kolay* deniyor ya yani.

diyelim 1-9 ile direkt son 16 ya gittik.

devre arasında daha kazık hamle gerekmeyecek mi ihtiyacın doğrultusunda.

yoksa "yok ya tmm bu kadar yeter ...her şey lige artık" moduna mı gireriz.

Okan hocayı en fazla eleştiren benim ama bu kadar genç oyuncuya şans vermesi de alkışı hakkediyor.

Konferans takımları daha güçlüdür.
Maç günleri stadyumun elektriğini falan keselim de olası hezimetlerden kurtulalım

şans bulsa çok istekli çocuk mertens değişikliğini ben yusuf üzerinden yaparım hoca olsam. *geçen maçta bile 5 olmuş 80e aldı çocuğu ya. onda da yırtındı resmen top al verlerde. tekmeye kafa soktu falan.
kadronun en potansiyelli adamı gençlerden.
kesinlikle sevgili danyal . *maca dair en anlam veremedigim durum du .
halbuki ilk yariyi 4-0 kapatmissin, devre arasi cikar mertens ,lucas vsyi koy gencleri .

macin skorunu unutmuscasina -hoca gidip son dakikalar anlamakta zorlandigim - gostermelik degisiklikler yapiyor .

velhasil , hoca adina, skordan bagimsiz kocaman bir eksi performans idi mac kadrosu oyuncu kullanimi baglaminda .

saygi ve selamlar .

Okan ben kendi oyunumu oynarım derse ilk 8 e girmek imkansız ligde ilerlemek hayal. Adam kopenhag prag young Boys gibi takımlara üstünlük kuramadi leş bjk den 5 yedi ya. Mourinho nun elinde bu kadro olsa uefa da final yapar.

kesinlikle sevgili danyal . *maca dair en anlam veremedigim durum du .
halbuki ilk yariyi 4-0 kapatmissin, devre arasi cikar mertens ,lucas vsyi koy gencleri .

macin skorunu unutmuscasina -hoca gidip son dakikalar anlamakta zorlandigim - gostermelik degisiklikler yapiyor .

velhasil , hoca adina, skordan bagimsiz kocaman bir eksi performans idi mac kadrosu oyuncu kullanimi baglaminda .

saygi ve selamlar .
Hocam bu sene parfüm ,saat vs konularını up’lasak daha iyi olacak gibi.
Osimhen için biraz bakarım gibi maçlara ziyadesiyle

Okan ben kendi oyunumu oynarım derse ilk 8 e girmek imkansız ligde ilerlemek hayal. Adam kopenhag prag young Boys gibi takımlara üstünlük kuramadi leş bjk den 5 yedi ya. Mourinho nun elinde bu kadro olsa uefa da final yapar.
Mou bizim kadro ile küme düşer

bu arada muslera oyanyacağımız 8 banko maçın 5 adedinde cezalı.

Günay oynasın full
Ligde de oynasın

Bu arada Muslera yerli hocalar olmasaydı ağırlık, bizde bu kadar sene oynayamazdı.
oynamasına laf etmiyorum - artık adamda efsanelerimiz arasında

ama yağtığı amatörlükleri ağzım açık izliyorum.

Galatasaray’ın UEFA'ya bildirdiği forma setleri.

1725553529757.webp

Geri
Üst Alt