galatasaray'ın avrupa'ya katılma senaryosu

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası

Sözlükten bir renkdasimiz cok güzel anlatmis. Pek olasi gözükmüyor acikcasi

Bence ihtimali çok zor bir senaryo

Olabileceğine de inanmıyorum zaten

Hatta bizim 4'de 4 yapacağına bile inanmıyorum

Fener'e yenildiğimiz anda bende sonu belli senaryo haline gelen konu.

5 yerine 2 puan fark olasaydı çakmış olsak her şeyi fazla fazla konuşurduk.

Ama 3 ay boyunca Küme düştük - bitti lig - bittik lerle geçildi bu ihtimali düşünen bir adet kulüp içi insan olmadığı için. (başkan adaylarından bir idahil buna)

şu hesabı yapmak bile çok üzüyor... son performansımızdan sonra zaten imkansız da kaybettiğimiz bir-iki zottirik maç nedeniyle gidemeyecek olmamız bunaltıyor... offf bitsin gitsin artık

Nşa da biz böyle 1 sezondan sonra şampiyon oluruz
Ama oda şüpheli artık

hadi bahsettiğim fener maçınıda geçtim - derbi depslanda olabilirdi.

Esas geriey dönüp baktığım

GS - Altay : berabere
Malatya - GS : Berabere

şu 4 puan bak ne hale geldi düşen takımlardan. Rize ve Göztepeyi hadi ite kaka 6 şar puan aldıkta.

Is bizde biter. Biz 4de 4 falan yapamayiz. Ha yapsak bile alanya ve bjk ikisi birden son 4 macta okadar puan kaybeder mi? Bilemedim

Haydi bakalım tekrar madem konusuda açıldı

lol.png

Bizim kalan maçlar:

Sivas - alınabilir
Başakşehir(d) - altay ve malatyaya olan futbol olursa yenilme ihtimalimiz epey var ve başakşehir 4üncülüğü korumak istiyor
Adana - aynı hedefi belki var belki yok ama belli çıtanın üzerinde takım, içeride diye alabiliriz belki
Antalya(d) - M.Ö kazanırsa Nuri Şahin maksimum oynatacaktır bu maçı bir ihtimalimiz olsa bile.

Haaaaydi aldık 12 puanı diyelim , total puanımız 59 oldu. (başakşehiri saymayacağım 3 puan rahat alırlar - 4üncülükten bahsetmiyorum)
5 incilik için her şeyden önce bizim galibiyetler harici Trabzon'un TK yide alması lazım. hadi oda oldu.

Adanaspor kalan maçlar: 5 puan fark - bizim maç haricinde 1 mağlubiyet lazım (beraberlikte puan eşit olrusa ikili averaja bakılacak)

Giresunspor (d) - giresun ligde kalmayı garantilemek için oynayacaktır- hadi belki
Alanya - diğer bir rakip gördüğüm takım 5incilik için - belki beraberlik çıkar
Galatasaray (d) - kalırsa hesap buraya bakarız
Göztepe - güle oynaya

Alanyasport kalan maçlar:5 puan fark var - 2 mağlubiyet lazım , ikili averajda bizi geçiyorlar(hey gidi hey)

Malatya - güle oynaya
Adana(d) - beraberlik çıkabilir -BELKİ mağlubiyet, ama adanın puan almasıda bize kötü bir yandan
Antep - boşlarlarsa maçı belki berabere biter
Karagümrük(D)- ciddiye almazlarsa belki berabere biter

BeZikTaz kalan maçlar: 4 puan fark var - 2 beraberlik lazım minimum (ikilli averajda galiba biz alıyoruz 2-1 orda onlar aldı , biz 2- 0 aldık diye hatırlıyorum)

Kayseri (d) - alırlar muhtemelen
fener - prestij için alablirler ama beraberlik yüksek ihtimal - aynı zamanda ikinciliğe direkt etkisi oalcak maç
Gzötepe (d) - alırlar
Konyaspor - eğer iddaa devam ederse ikinciliğe oynayabilecek konya durumu

Antalyaspor: 4 puan fark var - 2 berabelik minimum lazım, fikstürü en zorlu takım üsttekilere göre , puan kaybı olacaktır ama biz kazanır mıyız hepsini

Trabzon (d)
Konya
Kasımpaşa (d)
Galatasaray

Bakınca BJK ve Antalyayı ekarte edebiliriz ama alanya ve adana puan avantajı olduğu için EPEY zor.
Bizim açımızdan Başakşehir deplasmanında muhtemelen ihtimali kalmayabilir bu konunun zaten.

Özet: sezon boyunca hangi td , hangi topçu o şu bu derken kaybedilen puanlara şimdi ah vah.(hakem etkisi olanları katmıyorum) . Ya da klişeleşmiş "sezon yeni başladı - telafisi olur - yen itakımız " tarzı söylemlerle kapatılan kötü futbolu tekrardan hatırlatırım bu noktada.

Not : ligin sonuna 9 hafta kaladan beri bu hesabı kovalıyordum ben - çünkü konfederans ligi hakikaten kupasını alabileceğin bir yer, artı gelir , artı ülke puanı vs. vs. küçümsenmesi söz konusu değil trükiye'nin haline baktıkça . Fakat şu an aday olan M.Ö bile burak elmas'ı eleştirmek için (hatta genel kurulun yarısı dahil) Bittik , küme kapışmasındayız vıdı vıdı vıdı vıdı.

Belki ağzını açanlar biraz buna dikkat çekseydi BELKİ bir motivasyon nedeni olabilirdi.

Son düzenleme:
Başakşehiri yenersek ve alanya hakikaten gidip 6 puan bırakırsa , çünkü iki haftadır bu senaryonun gerçekleşmesi için çok iyi skorlar oldu.
4 de 4 yapmamız bana imkansız gibi geliyor diğer her senaryo hallolur ama biz başaramayız

4 de 4 yapmamız bana imkansız gibi geliyor diğer her senaryo hallolur ama biz başaramayız
Şu malatya ve altaydaki ouna bakınca sezon bitmiş zaten torrent sırf kendi karnesine oynuyor gibi duruyor halbuki neredeyse en koötü futbol var 2 haftadır (üretkenlikte)

o nedenle Başakşehir bizi 3 lersede hiç şaşırmam - hadi diğerleri belki 2si içerde son maç olayı kalmazsa antalya'nın falan ama başak maçı noktayı koyacaktır

İhtimaller dahilinde evet. Ama mümkün değil.

Sen sürekli kazanacaksın, aradaki takımlar yerinde sayacak? Yok öyle bir dünya.

yalan yok benim tek maç izleme nedenim BJK'yi geçmek realist olarak.

çünkü hoouuvv valeryang geldi trabzonu elinden kaçırdı (lol 2maçtada hediye ettik heriflere total 4 puan - alsak belki feneri şampiyon yapacaklardı bu sene şimdi ki tabloya bakınca) .

Yani adamlara tık yok medyada , biz küme düştük yandık mahfolduklar bilmemne ..ligi üstlerinde bitirince ne olacak?zaten sezon genelinde gıcığım her transfer döneminde kapıştık güya kendileriyle gündem yaratıldı

Vizyonerlerden sonra geldiğimiz noktaya bak

Her sezon sonu yeni baştan takım kurup çoluk çocuğun gazıyla transfer nidaları attırırsan kulübün hali bu olur işte

Bu iğrenç kapital düzenin maşası olan koskoca çınara üzülmemek elde değil

Geri
Üst Alt