- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
kuzu pirzolaNe yedin bugun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuzu pirzolaNe yedin bugun ?
Cevik adam lazim topu ald8mi ucacak. Bizim sorunumuz buBi haci rayt lazım bize
nerene gömdün abiAbinde citir tavuk topu gömdü![]()
Rashicanın bi tık hızlı versiyonundan bi tane daha olsa 3x kalite katar gibiCevik adam lazim topu ald8mi ucacak. Bizim sorunumuz bu
Mertens yedek kalmali net. Gerekirse oraya transfer yapilip mata gonderilmeliRashicanın bi tık hızlı versiyonundan bi tane daha olsa 3x kalite katar gibi
Bunu çok söylemek istiyordum ama linçlenirim diye korkuyordumMertens yedek kalmali net. Gerekirse oraya transfer yapilip mata gonderilmeli
Dün Trabzon'lu Umut Bozok'a sövdük ama bizim Kerem de daglara taslara gönderdi toplari. Hic yakismiyor.Ama yeter ya. Her maç aynısı olmaz. Bu 14 haftada 17 direk nedir ya.
Dağlara taşlara vurmasını geçtim. İnanılmaz bir bencillik seviyesinde oynamaya başladı. 2 hafta kenara gelse kendine getirilir. Gerçi Gomisle oynaması sebebi ile eleştirmiyorum. İcardi çoğu yerde iyi alan açıyordu ve hareketli oynuyordu. Gomis bir dakikadan sonra durağanlaşıyor ister istemez.Dün Trabzon'lu Umut Bozok'a sövdük ama bizim Kerem de daglara taslara gönderdi toplari. Hic yakismiyor.