galatasaray'ın bitiricilik sorunsalı

Şöyle maçlar beş olsa da rahatça gençleri de görsek hazırlıktaki gibi. Bunu yapmadan riske de edemezsin. Artık şansızlık onu bunu da geçtim, son vuruş becerimiz çok zayıf. Umarım duran top sorunumuz gibi bunu da çözeriz.

Calismak calismak ve daha cok calismak. Haydi Gomis mertens gibi oyunculari anlarim bir depar atar sut cekecek gücu kalmadi icin dag tepeye veya kalecinin kucagina atar ama genc oyuncular israrla misal kerem,yunus ceza sahasi disi sutu cekip durmadan kalenin baya üstünden gidiyorsa burda bir sorun görürüm. Bunu cözmesi gereken teknik ekip, onlar cözemiyorsa disardan yardimci biri gelmeli. Ne kadar kazma olursan ol cok calisirsan elbet sut teknivin bile gelisir.

Gerci biz ne konusuyoruz yillar sonra ilk defa calisilmis duran toplari gördük, bu sut sorunuda artik 2027 yillinda cözülür.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün Trabzon'lu Umut Bozok'a sövdük ama bizim Kerem de daglara taslara gönderdi toplari. Hic yakismiyor.
Dağlara taşlara vurmasını geçtim. İnanılmaz bir bencillik seviyesinde oynamaya başladı. 2 hafta kenara gelse kendine getirilir. Gerçi Gomisle oynaması sebebi ile eleştirmiyorum. İcardi çoğu yerde iyi alan açıyordu ve hareketli oynuyordu. Gomis bir dakikadan sonra durağanlaşıyor ister istemez.

Antrenmanlarda cift kale maclardan ziyade daha cok tek kale önüne tüm topculari siraya dizip kaleye sut ceksinler uzaktan yakindan. Taktik maktik paslarla sut denemeleri gectim... :D

Duran top sorunu vardı bugün tüm duran topları çok iyi kullandık bu da illa ki bir yerden sonra bitecektir gene birilerine patlarız fenere patlarsak güzel olur :asd::asd:

gerçekten bıktırdı artık. her kaleci bizim maçlarda en çok kurtarış yaptığı maçı oynuyor onlar kurtarmasa ya direği ya dışarıya vuruyoruz zaten, kaç tane maç 4-5 tane atıcağımız yere zorla kazandık bu yüzden

Var. Yerli kalitesini yükseltmek. Artık scout ekibi ne yapar, ne eder bilmiyorum ama yerli kalitesinin yükseltilmesi lazım, özellikle kanatlar, ve bir yerli santrafor.

bu sorunu çözünce sakatlık sorununa da çare bulacağız

Başakşehir maçı dışında oynadığımız bütün maçlarda atmamız gerekenden daha az gol attık.

Beşiktaş derbisi neydi öyle 6-0 bitecek maç 2-1 bitti..

Geri
Üst Alt