Galatasaray'ın Borcu Açıklandı!

Taner Aşkın çıktı bakalım ne hava vurucak.En önemli şey taner aşkının kürsüde sırasını çalmışlar.En önemli muhabbet tüm sorunlar bitti.
Sayın başkan muhterem klüp başkanım diyor uzun süre belli bir rahatsızlıktan sonra ilk defa burdayım.Beni çok rahatsız eden sitelerde dolaşan bir üyemizin mailini okuyorum.

Yarım yüz yıllık Galatasaraylı ancak bir yılı doldurmamış üye olmanın en iyi tarafı çıkar ilişkilerinden uzak durmak demiş.Dumankaya fiyaskosu diyor Galatasaray forması boş kalır ama bunlar olmaması lazım dedi.Divan diyor tüzük diyor 1 kelime futbol konuşulmadı.

Galatasaray'ın en büyük yalanı liseli lisesiz ayırımı yoktur lafı.

Liseli mektepsiz sorununu yaratanların Allah belasını versin dedi.İçimizden birbirimizi aşağı çekiyoruz dedi.

madalya falan mi istiyo bu herif
cozum uretin cozum

Yılın sorusu geldi sportif aş'de kar etmeniz lazım. 31 mayısta ne yapıcaksınız hangi tedbiri aldınız rakam makam geçin ne yapıcaksınız kar etmek için.
Galatasaray'ı yönetmenin kolay oldunu sanan insanlar var diyor Taner Aşkın eğer bir nakit akış planınız yoksa yandık bunu bilanço üzerinde oynayarak yapamazsınız Kötü yönetim hesap vermeyen bizim tarafımızdan ibra edilen yönetim suçludur bunun vebalini öder dedi.

8 aylık gelen arkadaşın kanatları altında ibra oldunuz dedi.....KAYDIRMACA KAYDIRMACA..siz hem fnansman açıdan bi şeyleri yapmanız lazım hemde sportif açıdan başarılı olmanız lazım dedi herkimse kimler ama nolurlarsa olsunlar Galatasaraylı olmayanlar başırılı olsada başarısız olmasada istifa diyorlarsa şüphe edermiş Galatasaraylılıktan bize mi dedin orda oturanlara mı Yetki almak üzere genel kurul yapacak başkan öyle tahmin ediyorum dedi.

okulda yapamayacaksak toplantıyı adada yapmayalım bardağa buz koy diyen varmış borç 1 milyar iken tutanaklar gizli toplantı gizli yapılmış resmi sitede başkanın konuşması tamamını vermiş.

Kavram karmaşası olmasın gizli toplantı başka diyorlar ulan bunlar nasıl bu klüpte söz sahibi olmuş.Bizim yönetimdekiler ne güzel çekiyor kafayı yahu ibretlik kafalar.

Bu Divan Kurulu ne b.ka yariyor? Yillardir cikip konusuyorlar, bi halt degismiyor.

Geri
Üst Alt