Galatasaray'ın Borcu Açıklandı!

Bas bas bagiriyorum hep kacirmam divanlari diye forumda . bugun nadiren gitmediklerimden .. yazinkiler guzel oluyor , oradan cikip havuz sefasina baslaniyor

haziran ayında görüşürmüşüz dediler ve bitti.
Haziranda borç artık 2 milyar filan olur

taner askin ve avukat tayfunun konusmalarini begendim

digerleri zirvaladi

Bardağa buz koyalım kafayı çekelim borç 2 milyar oldu keeeh keeeehhhh......
Yahu ben az önce havuza işedim galba hayri aaa bak şimdi o zaman tüzüğe göre sana 1 porsiyon az pilav vericez tamamı madem çişini tutamıyorsun girme havuza e duygunda girdi ama
Kardeşim o başkanlık yaptı irfan aktara sor bak tüzüğe göre işemişse işemiştir işememişse işememiştir.

Şunlarla 1 gün aynı havayı solumak isterdim.Herhalde evdekiler beni direk akıl hastanesi kaldırırlar yada uyuşturucu testine taabi tutarlardı.

BOMBARASİ@bombarasi
GALATASARAY Divan Kurulu'na önerim:
Rivayı toplu mezar yapın,
gelen bedava girsin kabire.
Adada çay,Lisede pilav,Rivada mezar..Bedava

CiLUBatWUAAjrQg.jpg

Beyler bu 500 m tl olayı nedir?

İzleyemedim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu arada merak ediyorum. Konusma yapanlardan bir tanesi bile secim lafini etti mi?

başımızda bu zihniyette adamlar olduğu sürece bi cacık olmaz bizden

o3GL8R.jpg

Bu arada merak ediyorum. Konusma yapanlardan bir tanesi bile secim lafini etti mi?

Taner aşkın acilen yapmanız lazım dedi.
Herhalde şikebahçe maçından sonra her şey netleşecek.Kaybedersek seçim yapacak kazanırsak merak etmesinler gerekeni yapacaz diyecek sneijder muslera satılacak 2 tane yerli evlat alınacak umut ve sabriye zam yapılacak sonra mali yapıyı düzelttik diyecekler.

Yemin ediyorum bu paraya Türkiye uçak gemisi yapar... bu ne la evlerden irak...

Mali yapımızı düzeltmişler işte o kadar para borç artmış ama yönetimin kabahati yok kur farkından olmuş o kadar borç

Yapma yaw...

Ünal Aysal'ın hakkını yemişiz aga. Adam bırakınken 1m borç vardı diye hatırlıyorum. Ama adam 27 mi neydi tane kupa kazandırdı. Ama adama bir tekmeyi basmadığı kaldı lisenin.

Yapma yaw...

Ünal Aysal'ın hakkını yemişiz aga. Adam bırakınken 1m borç vardı diye hatırlıyorum. Ama adam 27 mi neydi tane kupa kazandırdı. Ama adama bir tekmeyi basmadığı kaldı lisenin.

Valla bu taraftara bu kongre üyelerine her şey müstehak ne olucak biliyormusun volkan.
Canaydın zamanındaki gibi uzun yıllar şampiyon olamayacağız borç ödüyoruz diycekler bi halt ödeyemeyecekler.
Sportif başarı yok sonra sat rivayı floryayı öde tabi bu sırada atı alan üsküdarı çoktan geçmiş olacak.

Valla bu taraftara bu kongre üyelerine her şey müstehak ne olucak biliyormusun volkan.
Canaydın zamanındaki gibi uzun yıllar şampiyon olamayacağız borç ödüyoruz diycekler bi halt ödeyemeyecekler.
Sportif başarı yok sonra sat rivayı floryayı öde tabi bu sırada atı alan üsküdarı çoktan geçmiş olacak.

İmzamı atarım abi. Borç ödüyoruz diye operasyon yapılacak ve Galatasaray iyice boşaltılacak.

Okuduğum kadarı ile bir halt olmaz bizden.Daha takımındaki futbolcunun adını bile söylemeye aciz adamlar kürsüye çıkmış koca takımın geleceğini tayin ediyor.

Yanlışım yoksa borç 30 milyon dolar azalmamış mı?
Aysal bıraktığında borç 358 milyon dolar değil miydi?

Geri
Üst Alt