Galatasaray'ın Borcu Açıklandı!

Akil var mantik var. Sportif basari gelmeden bir SPOR kulübünde sen nasil mali durumlari düzelteceksin.

Allahim delirecegim ya. Bu kadar gerizekali adam nasil bir araya toplanir diye soran olursa, al iste cevap Galatasaray kongresidir.

Ne kadar isbilmez ne kadar beceriksiz adam varsa bizim kulüpte toplanmis. Lisesine de, kongresine de dinazorlarina da bol bol selamlar.

Sportif başarı olmadan mali durum altyapıya yatırım yaparak düzeltilebilir sadece ama bizde o tutmaz. Koskoca galatasarayda Emre Belözoğlu ve Arda dışında oyuncu çıkmamış altyapıdan son 20 senede o yüzden bizim için sportif başarı şart yoksa borçlar dahada artar.

Kulubu satalim diyoruz da hic kimse almaz kusura bakmayin

Mecburen gayrimenkul satmamiz lazim

Yapma yaw...

Ünal Aysal'ın hakkını yemişiz aga. Adam bırakınken 1m borç vardı diye hatırlıyorum. Ama adam 27 mi neydi tane kupa kazandırdı. Ama adama bir tekmeyi basmadığı kaldı lisenin.
İnsanlara bunu anlatmaya çalıştık işte lakin bir türlü meramımızı anlatamadık. Ünal Aysal dokunulmaz eleştirilmez bir adam değildir ki dokunuldu da eleştirildi de hem de çok ağır bir biçimde ve o kadarını da bence haketmiyordu. Sonuç olarak zamanında Aysal kulübün başına varolan borçları ödeyeceğim veya eriteceğim iddiası ile gelmedi ki :) "Başarı, Başarı, Başarı" iddiası ile geldi hatta başkan seçilmeden önce de seçildikten sonra da iki defa bunu dile getirdi. İddiasına göre bence genel anlamda sözünü tuttu ve başarılı da oldu. Sadece futboldan bahsetmiyorum. Galatasaray bir spor kulübü değil bir futbol kulübüdür diyen embesil bir kitle türemiş iken amatör branşlarda da uzun süredir bu taraftarın görmediği başarıları da yakaladı hem de kısa sayılabilecek bir süre içerisinde. Sonuç olarak başkan seçildiğinde verdiği sözü gerçekleştirmeye çalışırken kulübü daha da büyük bir borcun altına sokmadı. 320 milyon dolar borçla aldığı kulübü 328 milyon dolar borç ile bıraktı. Gidip 640 milyon dolar borçla bırakmadı. Borcu koruyarak elinden geleni yapmış demek ki. Belki hayalindeki şeyleri başarabilse borçları da bir miktar eritebilirdi. Sermaye arttırımı, riva arazisi vs... gibi konuları bunun için istedi diye düşünüyorum. Lakin olmadı. Belki önünü kestiler belki kendisi beceremedi bilemiyorum. Lakin Aysal'a hain yaftası yapıştıracak noktaya gelmiş o öfkenin nedeni 8 milyon dolarlık fark mı? Bilemiyorum.

Borç az da olsa düşmüş diyorsunuzda dolar 2.96 oldu ünal aysal döneminde 2 bile değildi.

Yapma yaw...

Ünal Aysal'ın hakkını yemişiz aga. Adam bırakınken 1m borç vardı diye hatırlıyorum. Ama adam 27 mi neydi tane kupa kazandırdı. Ama adama bir tekmeyi basmadığı kaldı lisenin.

Avrupadan kimin yüzünden men edildik Volkan

2014 yili çok fiyasko 1 yildi. Bir sürü kazik alindi. Ek olarak CL'den gelen paralar nereye gitti. Acisini hala çekiyoruz.

Borçun bu kadar yüksek olmasinda emegi var

edit. bir de amatör şubelerdeki başarilara önem veren ahmaklar var :d abi kimin umrunda allah aşkina..

Son düzenleme:
Azaldı görünen rakam dolar kur farkından dolayı yahu o dönem 3.1 tl iken mayıs başında 2.8 gibi birşeydi bu raporlar da o dönemde oluşturulmuş diye düşünüyorum. Gelecek ay misal yine aynı seviyelere gelmiş olarak görürüz.

Her hafta borç açıklıyoruz .

Neyse ben şirket kurdum şu üyeliği açarlar kulübe üye olup 4-5 seneye kadar kongre üyeliği falan uğraşmayı düşünüyorum .
Bu fosillerden daha iyi yönetirim eminim

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Mali durumu düzeltecek adamlar, üstüne futbolu yönetmeye kalkarsa olacak hüsrandir tabi. BJK Önder Özen´e bu yetkileri vermeseydi, Bilic ile birlikte yaptiklari calismalari ile kulübü o batakliktan bir daha zor cikarirlardi. Üstüne de Senol Günes gibi Trabzon´da kendini gerektigi gibi gösteremeyen usta bir TD´ye, cok güclü bir kadro teslim ettiler.

Hem kücülmeye gidip, hemde futbolcularin maasindan zerre kesemiyor yönetim birde...

Edit: Borc alacak farki, ile toplam borc ayri seyler.

İnsanlara bunu anlatmaya çalıştık işte lakin bir türlü meramımızı anlatamadık. Ünal Aysal dokunulmaz eleştirilmez bir adam değildir ki dokunuldu da eleştirildi de hem de çok ağır bir biçimde ve o kadarını da bence haketmiyordu. Sonuç olarak zamanında Aysal kulübün başına varolan borçları ödeyeceğim veya eriteceğim iddiası ile gelmedi ki :) "Başarı, Başarı, Başarı" iddiası ile geldi hatta başkan seçilmeden önce de seçildikten sonra da iki defa bunu dile getirdi. İddiasına göre bence genel anlamda sözünü tuttu ve başarılı da oldu. Sadece futboldan bahsetmiyorum. Galatasaray bir spor kulübü değil bir futbol kulübüdür diyen embesil bir kitle türemiş iken amatör branşlarda da uzun süredir bu taraftarın görmediği başarıları da yakaladı hem de kısa sayılabilecek bir süre içerisinde. Sonuç olarak başkan seçildiğinde verdiği sözü gerçekleştirmeye çalışırken kulübü daha da büyük bir borcun altına sokmadı. 320 milyon dolar borçla aldığı kulübü 328 milyon dolar borç ile bıraktı. Gidip 640 milyon dolar borçla bırakmadı. Borcu koruyarak elinden geleni yapmış demek ki. Belki hayalindeki şeyleri başarabilse borçları da bir miktar eritebilirdi. Sermaye arttırımı, riva arazisi vs... gibi konuları bunun için istedi diye düşünüyorum. Lakin olmadı. Belki önünü kestiler belki kendisi beceremedi bilemiyorum. Lakin Aysal'a hain yaftası yapıştıracak noktaya gelmiş o öfkenin nedeni 8 milyon dolarlık fark mı? Bilemiyorum.

Sonuna kadar haklısın.Ne anlatmak için bizde ses kaldı ne de tdk da kelime kaldı.Daha da diyecek birşey yok.Yavaş yavaş biatçı taraftar olma yolunda gidiyoruz.Ünal aysal için düz duvara tırmananlar bugün ortalıkta yok.Öyle taraftara böyle başkan alın size tursun turşusunu kurun.

Her ne kadar başarı başarı desekte başarıyı cezasız bırakmayan bir topluluğuz.

Evet azalmışta bu başarısızlıkta pek bir anlamı yok.İlerleyen dönemlerde o 30 m dolar bize 60m dolar olarak yol su elektrik misali geri dönecek.
Bazı arkadaşlar 4 milyon dolar azalmış diye yazdılar ama Aysal ne kadar borçla bıraktı bilmiyorum.358 diyen de var 332 diyen de 338 diyen de var..

Mali durumu düzeltecek adamlar, üstüne futbolu yönetmeye kalkarsa olacak hüsrandir tabi. BJK Önder Özen´e bu yetkileri vermeseydi, Bilic ile birlikte yaptiklari calismalari ile kulübü o batakliktan bir daha zor cikarirlardi. Üstüne de Senol Günes gibi Trabzon´da kendini gerektigi gibi gösteremeyen usta bir TD´ye, cok güclü bir kadro teslim ettiler.

Hem kücülmeye gidip, hemde futbolcularin maasindan zerre kesemiyor yönetim birde...

Edit: Borc alacak farki, ile toplam borc ayri seyler.

Aynen öyle tek 1 olumlu hamle yok ama sözde borç azaltıyoruz biz ehehehe diyip konuşuyolar 1 yıldır

Adam borç açıklıyor ama ruh hali bu borç yapılırken uyuya kalmışım der gibi.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Borc alacak farki, ile toplam borcu ayirt edemiyoruz galiba GSC forumu olarak... :D
Yok,358 veya 338 milyon dolar borç alacak farkı ama Aysal bıraktığında borç ne kadardı onu bilmiyorum.358-332 arası birşeydi ama unuttum.Yani inşallah 358 milyonla bırakmıştır da borç 30 milyon azalmış diye az da olsa teselli bulurum :)

Yok,358 veya 338 milyon dolar borç alacak farkı ama Aysal bıraktığında borç ne kadardı onu bilmiyorum.358-332 arası birşeydi ama unuttum.Yani inşallah 358 milyonla bırakmıştır da borç 30 milyon azalmış diye az da olsa teselli bulurum :)

Yok ben bu 1.4 milyar olayi ile ilgili yazmistim... Ben 330larda diye hatirliyorum.

Geri
Üst Alt