Galatasaray'ın Borcu Açıklandı!

cocuk kadar aklın yok.

cevap veremeyince hemen belden aşağı calıs. birde efendiyim diye gecin forumda.

kuş kafalı die acık bir yorum attım hemen atladı. daha tartısmaya gerek yok ki.

ne oldugunu zaten biliyor.

acik yorumla baskalarina kus kafali diyen Kusttur

cocuk kadar aklın yok.

cevap veremeyince hemen belden aşağı calıs. birde efendiyim diye gecin forumda.

kuş kafalı die acık bir yorum attım hemen atladı. daha tartısmaya gerek yok ki.

ne oldugunu zaten biliyor.
böyle bisey dedim mi

hala kuştluk yapıyorsun

bide lafı bana söylediğin belli heral kendin gibi almancı sandın beni

Otel binasi 150 milyon dolar mi ? Yok artik . Zaten borc alacak farki 350 milyon dolar seviyesinde, eger bir binayi satip onun 150 sini kapatabiliyorsan bir dakika dusunme , cunku orasi zaten degerini bulmus demektir

Riva ile ilgili halen ve halen degerini arttirici etkiler var , bunlari goz ardi etmeyin . Su sekilde soyluyorum , bir donem o arsa 50 milyon 80 milyon gibi rakamlar ettigi konusuluyordu ,bu rakam simdi yaklasik 10 a katlandi ,ama borc 10 a katlanmadi

Yarin kopru acilip ve ozellikle de hem hava alani ,hem de kuzey marmara otoyolu acildiginda arsanin kazanacagi ek deger , o sure beklendiginde ustlenilmek zorunda kalacak olan ek faizlerden cok daha fazla . Emlak sektorunu bilenler bilir , yakin zaman icinde acilacak izmit korfez gecis koprusunun bile o bolgeyi nasil etkiledigi meydanda

Nasil 50-60 milyonken o araziyi satmak COK buyuk hata olacaktiysa ,simdi satmak da buyuk hata olacaktir , iyice ust noktasina ulasmasi beklenecektir

Bunun yani sira bittigi gun mecidiyekoydeki bina satilabilir , bittigi gun hemen .. Floryadan cikilacaksa bugun cikilip orasi satilabilir ,ya da alinabilecek kisminin tapusu alinip mevcutla birlestirilip hemen satilabilir . Bunlar degerini bulmus yerler ,hatta gayrimenkul cok sisti , gitgide dusus egiliminde

Gunu gelince riva da satilacak ya da bir sekilde elden cikarilacaktir, orada tonla sey dusunuldu , villasi , dev bir eglence parki , bir cok proje gundeme geldi , er gec bunlardan biri gerceklesecek , hatta sadece bizim degil ,oradaki tum arazi sahipleri es zamanli harekete gececek

Hisse de satilabilir tekrar ,klubun uzerinde hisse kalmasinin da geregi yok , 20-30% mertebesindeki hisse dolasimda, bunun 80% e de cikmasinda bir sakinca yok , nasilsa sportif as kar etmiyor ,dagitacagin bir kar yok ,satabilirsin hisselerini

Sabah sabah kavga etmeyin beyler.

Gunaydin bu arada..

mecidiyeköyde 1 dairenin fiyatı heralde 1,5-2 trilyon vardır değil mi en dandik kümes bile olsa

otelin o fiyatı etmeyeceğine emin misiniz koca otel bu ya

Mayis 2014

Son mali genel kurul verilerine göre, toplam 260 milyon dolar olan borç-alacak farkının 150 milyon dolarını banka borçları oluşturuyor. 110 milyon dolar kadar da finansal olmayan borç var.*

Zananinda Işın Çelebi nin açıklamaları beni korkutmustu cunku Aysalin panik havası yarattığını borcun abartilacak kadar olmadığını bilincli bir borcu yüksek gösterme cabasi oldugunu
Bunu hayretle izledigini belirtmisti bunun uzerine divana sevk etmisti sanirim Aysal yani şeffaf bir aciklama yapmak yerine hep ustunu kapattı 350-570-717 simdide 900 milyon borç bu kadar faiz ödenmez Denizbanka calisiyor kulüp

Tek daire ile bir otel binasini karsilastirmamak gerekir zira iki ayri konsept bunlar . Bir blok satis her zaman tek tek daire satislarindan daha az olur , ayrica otel kucuk yani bina kucuk, arsasi da yok kendi disinda . Ciplak bir bina . Zaten bu binanin iznini alip oraya cikabilmis olmak hakikaten buyuk basari ,polat aysal dursun yarsuvat, guzel is becerdiler kabul etmek lazim

Sifir gelirli bir cadirdan simdi konustugumuz balli borek bir rakama ulasti orasi. Satis degeri ne olursa olsun en uygun fiyati verene hemen satilsa iyi olur biter bitmez ,fakat galiba bir sorun var , kabasi bitti , o halde duruyor 1-2 aydir .

otel_zpsrlfkvbmh.jpg

Son düzenleme:
Tek daire ile bir otel binasini karsilastirmamak gerekir zira iki ayri konsept bunlar . Bir blok satis her zaman tek tek daire satislarindan daha az olur , ayrica otel kucuk yani bina kucuk, arsasi da yok kendi disinda . Ciplak bir bina . Zaten bu binanin iznini alip oraya cikabilmis olmak hakikaten buyuk basari ,polat aysal dursun yarsuvat, guzel is becerdiler kabul etmek lazim

Sifir gelirli bir cadirdan simdi konustugumuz balli borek bir rakama ulasti orasi. Satis degeri ne olursa olsun en uygun fiyati verene hemen satilsa iyi olur biter bitmez ,fakat galiba bir sorun var , kabasi bitti , o halde duruyor 1-2 aydir .

otel_zpsrlfkvbmh.jpg

mecidiyeköy'de 17.000 m2'lik arazi 150 m dolar etmez.

mecidiyeköyde m2 fiyatı ort. 9.000 tl.

17.000 x 9.000 =153 milyon tl ediyor.

TL İLE DOLAR/EURO karıstırılıyor.

17.000 m2'yi ben ölçmedim bu arada, basının deyisine göre 17.000 imiş, daha düsük veya fazla da olabilir.

Florya'da tapulu 22.627 m2 arazimiz var.

m2 fiyat ort. 9.000 tl'den (daha düsüktür muht.)

9.000 x 22.627 =203 milyon TL Florya'dan geliyor.

Geri
Üst Alt