Yunus Aydın
Kırmızı Üye
- 16 Şubat 2013
- 1.926
- 45
- 298
Otelin yillik geliri 1.2 m dolar piyasa degeri 150 m dolar olacakmis biraz tutarsiz geldi bana bu rakamlar
ben sana net fiyatı söyliyim 80 ila 100 olur kira bedeli ise 3 4 milyon $ olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otelin yillik geliri 1.2 m dolar piyasa degeri 150 m dolar olacakmis biraz tutarsiz geldi bana bu rakamlar
Florya'da tapulu 22.627 m2 arazimiz var.
m2 fiyat ort. 9.000 tl'den (daha düsüktür muht.)
9.000 x 22.627 =203 milyon TL Florya'dan geliyor.
Gelmez
Cunku floryada imarimiz yok. 4-5 sene alir o islem
Gayrimenkul satarak olmaz bu iş. Tüzükten başlayarak adam gibi reform olmalı. Kulübün yönetiliş şeklinin değiştirilmesi lazım. Denetleme sistemi, profesyonel yönetici ve teknik kadro kurulması lazım. 25-30 milyon sempatizanı bulunan kulüp nasıl borç batağında olabilir akıl sır ermez. Ticari olarak çok kötü yönetiliyoruz. Komple sistemin değiştirilmesi gerekir.
O işlerine gelir mi sanıyosun dinazorların borcu zaten onlar yapıyo kendi ayaklarına sıkarlar mı ?
Tutun tutun Riva'yı falan tutun elinizde. Yakında çeyreğini ödeyemeyecez varımızı yoğumuzu satsak. Zaten Riva falan liselilerden kalırsa bize borçları kapatırız.
Adem sen Almanyada nerede yasiyorsun? Gelirim ya da gelirsin tanisiriz. Haksizsam senden özür dilerim. Torinodaki bir pharmadan özel bir karisim almak lazim. Karisimi Avrupada tek orasi yapiyor. Alacak birini bulamazsam, bu hafta gelirim. Bulursam, yaz aylarinda kesin gelirim zaten. Ancelottinin Bayerni icin ölüp bitiyorum. ilk antremani bile iple cekiyorum.
Bu arada cok fazla abarttiniz. Bana Mossad ajani diyenler bile oldu. :asd22: Hatta birisi bunu söylemeden 1 gün önce Gröna lundta kaybolmustum. Gülüp gectim. Sinan sizle dalga gecmese, onu da söylemezdim.En sonunda 34 yasinda divan üyesi de oldu ya. :asd22:
Benim en yakin arkadasimlarindan birisi İsvecli. Milanli. 3 seneden beri diyorum, birak bu loser takimi, Bayerne gec, futbolun keyfini cikar diye cok dedim. Ama ben bunu takimi kötü diye demiyorum. Takimi 2.ligde bile olsa, destekle diye tesvik ederim. Onu yalanlarla sömürdükleri icin, corruption oldugu icin söylüyorum. Gerci hala ikna edemedim. Tam ikna ediyorum derken bu kez de Cinliler ortaya cikti. Ama ben inanmiyorum, cünkü takimin icini de bosaltmislar, en az 2 milyar avroya ihtiyaclari var.Gecenlerde Gallianin bir menajere 2.lig oyuncusu icin 7 milyon avro verdigi ortaya cikti. Sen ürün al, forma al, bilet al sirf takima destek vermek icin, birileri cebini doldursun. Cöplerle dolu takimin, kanser edici futbolunu izle, kanser ol. Sonu var mi? Yok.
Sabri ve Emre gibi yatan, amatör oyuncular sözlesme yeniledigi gün, Galatasarayi birakiyorum. Sözlesme yenileyeceklerinden de adim gibi eminim. GSye harcayacagim parayi Bayerne harcarim. Zaten harciyorum da, daha fazla harcarim. Sabrilere Emrelere gidecegine Hummels gibi world class oyuncu transferlerine gider. Zaten Aydin olayi ve Sabryle yenilenen sözlesmeden sonra ne ürün ne de forma aliyorum. Bu oyuncularda sözlesme yenilerse, zaten kimse almaz. Bos tribünlere oynamaya da devam ederler.