- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene CL'ye yine tek başımıza katılabilsek, bu borç konusunda biraz rahatlardık.
Ancak hem borçlarımız erimesin hemde 3 sene üst üste CL'ye gitmeyelim diye, 2013/2014 sezonunda maruz kaldığımız 2 veya 3. operasyona başlandı.
CL'ye tek başına katılmama sadece en başta verilen katılım primini etkiler. Yoksa geri kalan ücret tamamen takımın kazandığı maç sayısı ve gidebildiği yere bağlı.
Tamam da o para hiç az değil.![]()
2.5 milyon € çok mu sence?
Yayın gelirlerinden bahsediyorum. Çok zor değil anlamak..
Bozmak için gelip, bozulmak böyle oluyor demek ki..![]()
bozmak gibi amacım yoktu. yanlış anlamış olabilirim yani buna da bozulmamı gerektirecek durum yok.
O zaman hakaret etmeni gerektirecek bir durum da yoktu![]()
çok zor değil anlamak falan yazıp insanın gerizekalı yerine koymaya da gerek yoktu mesela![]()
çok zor değil anlamak falan yazıp insanın gerizekalı yerine koymaya da gerek yoktu mesela![]()
Ee laf etmek için yazmadım ki.Geçen yıl fener sayesinde 10 milyon aldık fazladan, çok konuşuldu bu konu. Anlaşılmamasına şaşırdım. Ki zaten gruplara kalınca 2buçuktan da fazla alıyoruz diye biliyorum.
CL'ye tek başına katılmama sadece en başta verilen katılım primini etkiler. Yoksa geri kalan ücret tamamen takımın kazandığı maç sayısı ve gidebildiği yere bağlı.