Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Salı günü zaten şifresiz ama Çarşamba günü olan maçlar için birçok renktaşımız bir çözüm önerisi getireceğim.Hemde yasal.Zaten takip edenler biliyordur ama haberi olmayanlar için paylaşıyorum.Geçen Arsenal maçında Georgia kanalından izledim ve herhangi bir sorun yaşamadım.Sadece maç içerisinde zaman ve skor yazmıyor bu sorun değilse oradan izleyebilirsiniz :asd22: (Henüz Dortmund maçını yayınlayacağı kesin değil ).Tabi bu yayınları verdim ama yinede olay size kalmış bir sıkıntı çıkarsa sorumluluk kabul etmiyorum benim verdiğim sadece bir öneri
Salı günü yayınlayacak kanallar kesinleştikten sonra burada bir güncelleme mesajı ekleyeceğim.Benim tavsiyem Aztv hem maçı yayınlayacağı kesin hemde bu olayı yapabilirseniz bir çok lig ve şampiyonlar ligi maçlarını izleyebilirsiniz.
Tek uydu ile AZSpace kanalları nasıl izlenir ?
TEK ÇANAK İLE AZERSPACE 46 ( İDMAN TV ve AZ TV) iZLEME ;
*Türksat’a ayarlanmış anteni Azerspace’e çevirmek istersiniz yaklaşık 4.0 – 5.0 cm SOL tarafa -yani Doğu’ya- çevirmeniz gerekmektedir..
1.ADIM --> Çanak antenimizde bulunan türksat LNB sine 2.LNB yi tam olarak SAĞ tarafına yerleştireceğiz.Bu yerleştirme işlemini bant - plastik kelepçe veya multifeed denen 2-3 -4 .. uyduyu izleme şansı veren aparat alınılarak yapılabilir.
2.ADIM -> 2 LNB yi sabitledikten sonra 2'sinden de gelen kabloyu kısaltarak DISEQC ile birleştirip tek kablo çıkışı yaparak Uydu alıcımıza bağlıyoruz ve Türksata ayarlı şekilde çanağı kuruyoruz
3.ADIM --> uydu alıcımızdan Menü - Uydu ekle bölümünden Azersat46 (isim önemli değil ) ekleyiniz ve sonra idman tv frekansını manuel olarak ekleyin.
4.ADIM --> Daha sonra Sinyali Bulmak için uydu alıcınızdan Dıseqc ayarlarından dıseqc 1-2 veya a-b olarak (cihazdan cihaza değişir) kumandadan ses yönleri ile değiştererek bulunuz.
( Örnek : türksat kablosu diseqc'te 1 bağlı ise diseqc 1 - azersat 2'ye bağlı ise diseqc 2 secilmelidir.)
Not:Almanya'dan AzTV ve İdmanTv izlenmemektedir.

- TV GEORGİA (Şifresiz) Türksat 4a Uydusu
Türksat 4A - Frekans :11472 Pol : H (Yatay ) Symbol : 23450 SID:0001
Provider: 001FFF
İndex: 00
Biss: 00 20 05 00 00 19 56 00
- FARDA TV (Şifresiz) Türksat 4a Uydusu
Turksat 4A - Frekans: 12447 Pol.: Yatay(H) Symbol: 2400 Fec: 3/4
- AZTV (Şifresiz) Hotbird Uydusu
Frekans:11168 Pol.: H Symbol:20400 Fec:5/6 Provider : 011169 [001BB2]
Key : 0F
SID:0002
Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C
- Birlik TV (Şifresiz) Türksat 4a Uydusu
Türksat 4A - Frekans:11644 Pol: H Symbol: 02960 — FEC:3/4
- Rustavi 2 (Şifresiz) Türksat 4a Uydusu
Türksat 4A - Frekans: 11006 MHz Pol.: H – Yatay Symbol: 2960 Fec: 3/4 Biss Key: DB A5 45 C5 FD E3 62 45 - # ZDF : / # Şifresiz
Hotbird 13° E - 11054 H 27500
Tek uydu ile AZSpace kanalları nasıl izlenir ?
TEK ÇANAK İLE AZERSPACE 46 ( İDMAN TV ve AZ TV) iZLEME ;
*Türksat’a ayarlanmış anteni Azerspace’e çevirmek istersiniz yaklaşık 4.0 – 5.0 cm SOL tarafa -yani Doğu’ya- çevirmeniz gerekmektedir..
1.ADIM --> Çanak antenimizde bulunan türksat LNB sine 2.LNB yi tam olarak SAĞ tarafına yerleştireceğiz.Bu yerleştirme işlemini bant - plastik kelepçe veya multifeed denen 2-3 -4 .. uyduyu izleme şansı veren aparat alınılarak yapılabilir.
2.ADIM -> 2 LNB yi sabitledikten sonra 2'sinden de gelen kabloyu kısaltarak DISEQC ile birleştirip tek kablo çıkışı yaparak Uydu alıcımıza bağlıyoruz ve Türksata ayarlı şekilde çanağı kuruyoruz
3.ADIM --> uydu alıcımızdan Menü - Uydu ekle bölümünden Azersat46 (isim önemli değil ) ekleyiniz ve sonra idman tv frekansını manuel olarak ekleyin.
4.ADIM --> Daha sonra Sinyali Bulmak için uydu alıcınızdan Dıseqc ayarlarından dıseqc 1-2 veya a-b olarak (cihazdan cihaza değişir) kumandadan ses yönleri ile değiştererek bulunuz.
( Örnek : türksat kablosu diseqc'te 1 bağlı ise diseqc 1 - azersat 2'ye bağlı ise diseqc 2 secilmelidir.)
Not:Almanya'dan AzTV ve İdmanTv izlenmemektedir.

Eğer anlamadıysanız daha detaylı anlatım için ;
https://www.gscimbom.com/forum/f51-...al-cl-avl-epl-la-liga-italya-ligi-izle-81099/
Anlatım için Eray Öztürk adlı renktaşımıza teşekkürler bu arada
https://www.gscimbom.com/forum/f51-...al-cl-avl-epl-la-liga-italya-ligi-izle-81099/
Anlatım için Eray Öztürk adlı renktaşımıza teşekkürler bu arada
Son düzenleme: