Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Zdf ve Az tv verecek maci .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sopcast sağolsun ayna gibi hd seyrediyorum cl maçlarınıİspanyol veya rus kanalı oluyor genelde ama olsun...
Sopcast nasil izliyorsunuz? Benim cihazim next minix hd black
Sopcast uydu cihazı üzerinden çalışmaz. Sopcastın çalışma mantığı, sopcast programını pcye kurup internetten maç linkini bulup programa ekliyorsunuz. Yalnız sopcast linkleri biraz zor bulunuyor. Sağlam link veren yeri bulmak lazım yoksa maçı riske atmış olursunuz.Sopcast nasil izliyorsunuz? Benim cihazim next minix hd black
Sopcast uydu cihazı üzerinden çalışmaz. Sopcastın çalışma mantığı, sopcast programını pcye kurup internetten maç linkini bulup programa ekliyorsunuz. Yalnız sopcast linkleri biraz zor bulunuyor. Sağlam link veren yeri bulmak lazım yoksa maçı riske atmış olursunuz.
GT-I9300 Tapatalk
:crushed::dejection: :cower:
Malesef izlenmez.Digitürk'ün seti ile izleme imkanı var mı
Anladim.Bizim uydu alicida İpTv var buna benziyor ayni ama usbli wifi adaptoru lazim ki maclari izlemek icinLinki yaziyorsunuz maci izliyorsun.
ZDF hotbird'de şifre girecek mi? Birde CL maçlarını izlemenin en basit ve yasal yolu Android TV ve Tabletlere Sports TV diye bir uygulama var onu indiriyorsun birçok spor kanalını izleyebiliyorsun.. Her CL maçını veren 3-4 kanal bulabiliyorum
aslında kelepir bi tane biss köy çözen uydu almak lazım olmuyor böyle gidip 10 lira vermek her seferinde![]()
Özetle 4A uydusunda nasıl izliyoruz şimdi? Birisi olur diyor, diğeri olmaz diyor. Ortak noktada buluşun artık.
Türksat 4A da maç veren yayın yok.1 TV georgia var ama o Galatasaray maçını vermeyecek.Hotbird uydusunda ZDF'den izleyebilirsin.
O zaman sopcast akar yapacak bir şey yok. Davarlardan tek maç satın alalım diyoruz 90-100 lira fiyat çekiyorlar.
Kardeş ZDF kanalından izlesene 90-100 TL ye bir biss key çözen uydu alırsın.Hotbird uydusundan izlesene şifresiz yayın verecek.