Galatasaray'ın Çarşamba Akşamı Maçlarını Şifresiz İzlemek

android üzerinden izleme imkanı var mı tablet veya telefon için?

Sopcast nasil izliyorsunuz? Benim cihazim next minix hd black
Sopcast uydu cihazı üzerinden çalışmaz. Sopcastın çalışma mantığı, sopcast programını pcye kurup internetten maç linkini bulup programa ekliyorsunuz. Yalnız sopcast linkleri biraz zor bulunuyor. Sağlam link veren yeri bulmak lazım yoksa maçı riske atmış olursunuz.

GT-I9300 Tapatalk

Sopcast uydu cihazı üzerinden çalışmaz. Sopcastın çalışma mantığı, sopcast programını pcye kurup internetten maç linkini bulup programa ekliyorsunuz. Yalnız sopcast linkleri biraz zor bulunuyor. Sağlam link veren yeri bulmak lazım yoksa maçı riske atmış olursunuz.

GT-I9300 Tapatalk

Anladim.Bizim uydu alicida İpTv var buna benziyor ayni ama usbli wifi adaptoru lazim ki maclari izlemek icin :) Linki yaziyorsunuz maci izliyorsun.

O halde eskiler arasından Dreambox'ı bulmalıyım.

ZDF hotbird'de şifre girecek mi? Birde CL maçlarını izlemenin en basit ve yasal yolu Android TV ve Tabletlere Sports TV diye bir uygulama var onu indiriyorsun birçok spor kanalını izleyebiliyorsun.. Her CL maçını veren 3-4 kanal bulabiliyorum

aslında kelepir bi tane biss köy çözen uydu almak lazım olmuyor böyle gidip 10 lira vermek her seferinde :D

ZDF hotbird'de şifre girecek mi? Birde CL maçlarını izlemenin en basit ve yasal yolu Android TV ve Tabletlere Sports TV diye bir uygulama var onu indiriyorsun birçok spor kanalını izleyebiliyorsun.. Her CL maçını veren 3-4 kanal bulabiliyorum

Kardes ZDF sifreye girmiyor.Ben bircok maci bu kanaldan izledim sifresiz.Zdf hotbird uydusunda sifreye girmiyor.

aslında kelepir bi tane biss köy çözen uydu almak lazım olmuyor böyle gidip 10 lira vermek her seferinde :D

Her verecegin 10 tl yi biriktir. 150 tl ye Next Minix cihazi almani tavsiye ederim elle biss key yazabiliyorsun yada otomatik biss key yazabiliyor.Otomatik kendi kendine uyduyu guncelliyor.Yani vs. Bir suru ozelligi var.150 tl fazla bir sey değil HD cihazidir.

Özetle 4A uydusunda nasıl izliyoruz şimdi? Birisi olur diyor, diğeri olmaz diyor. Ortak noktada buluşun artık.

Geri
Üst Alt