- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.474
- 5.103
seni tekrar engelledim.cevap yazma sakin ama avucunu yalayabilirsin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 senedir yaladığın gibi miseni tekrar engelledim.cevap yazma sakin ama avucunu yalayabilirsin..

Önce gitsin 4 katrilyon olmadan borçlarını durdursun...Milletin parası değil bizim paramız...HÜRMETLER...GALATASARAY KİN'DİR!!!Ali Koc a soyleyelim buna is versin$
isi gucu yok burada milletin parasini konusuyor$$$$
ali koc buna avuc yalama karsiligi dolar verir belki $$$
İyi akşamlar mevzu mu var
Bu küfür ile uçurulman gerek tersi olsa yani bir galatasaraylı fenerli bir forumda bunu söylemeye kalmadan uçar giderdi...İşte bizim asaletimiz ama artık haddini aştın gelip musallat olup küfür ediyorsun...allah belani versin senin sanane bizim borcumuzdan lan
tamam engelledim seni tekrar konuyu uzatmayalim. Sen Fenerbahceye karisma bende Cimboma tamam miBu küfür ile uçurulman gerek tersi olsa yani bir galatasaraylı fenerli bir forumda bunu söylemeye kalmadan uçar giderdi...İşte bizim asaletimiz ama artık haddini aştın gelip musallat olup küfür ediyorsun...
Ali Koç ne dedi? yapabileceğim tek şey sermaye artışı için kulübün koyacağı bedel olan 50 milyon doları hibe etmek başkaca bir fedekarlığım olamaz...Yani adam diyor ki benim adım hıdır elimden gelen budur...Önümüzdeki 3 sene şampiyonluğu unutun diyorKoskoca koc holding mi batacak sen once ac karnini doyur.
bir engel
bir dolar$
bir engel
bir dolar$
Karışan kim sen gelip başlığa musallat oluyorsun da ben herdaim fener başlıkları açar borcunuzu deşerim senden icazet mi alacağım??? Beğenmiyorsan git...tamam engelledim seni tekrar konuyu uzatmayalim. Sen Fenerbahceye karisma bende Cimboma tamam mi
sanane bizim borcumuzdan lan
kek kalibi ne alaka once yazdigin seyi bir oku te alammAli Koç ne dedi? yapabileceğim tek şey sermaye artışı için kulübün koyacağı bedel olan 50 milyon doları hibe etmek başkaca bir fedekarlığım olamaz...Yani adam diyor ki benim adım hıdır elimden gelen budur...Önümüzdeki 3 sene şampiyonluğu unutun diyorLa 19'da kaldınız kek kalıbı gönderelim mi?
yazma arkadas benim takimim degil mi..Karışan kim sen gelip başlığa musallat oluyorsun da ben herdaim fener başlıkları açar borcunuzu deşerim senden icazet mi alacağım??? Beğenmiyorsan git...
Kek kalıpları satıştakek kalibi ne alaka once yazdigin seyi bir oku te alamm
5 sene olacak...yazma arkadas benim takimim degil mi..
seni tekrar engelledim.cevap yazma sakin ama avucunu yalayabilirsin..
GS forum burasi hatirlatim sana. Defol git begenmiyorsansanane bizim borcumuzdan lan