Galatasaray'ın Dernek ve Şirket Borcunun Bitirilmesi

Ali Koc a soyleyelim buna is versin$
isi gucu yok burada milletin parasini konusuyor$$$$

ali koc buna avuc yalama karsiligi dolar verir belki $$$

Ali Koc a soyleyelim buna is versin$
isi gucu yok burada milletin parasini konusuyor$$$$

ali koc buna avuc yalama karsiligi dolar verir belki $$$
Önce gitsin 4 katrilyon olmadan borçlarını durdursun...Milletin parası değil bizim paramız...HÜRMETLER...GALATASARAY KİN'DİR!!!

Koskoca koc holding mi batacak sen once ac karnini doyur.

bir engel
bir dolar$

bir engel
bir dolar$

İyi akşamlar mevzu mu var

mevzu yok ya sadece kendim inceleyip finansman grafiğimiz nasılmış onu görmek istedim sonuçta uğur renktaşımız bize görünen rakamları söylüyor lakin borcumuzun kısa-orta-uzun dönem aralığını merak ettiğim için linkleri istemiştim

gördüğüm kadarıyla şöyle: kulüp denizbank faktoring'ini kırdırana kadar kısa dönemde 1 milyar tl den fazla ödemeye ve bu kapattığımız factoring'in %40 üstü faizli olmasından dolayı çok zor durumdaymış hala güncellenmediği için futbolcu ödemelerimiz kısa dönem giderleri olarak büyük yük görülüyor bu ödemeler yönetimin söylediğine göre halledilmiş durumda,

2 gözüme çarpan kısım ise sermaye arttırımını %400 oranında arttırmışız 2. sefer bu kulübe ilaç gibi gelmiş ilk %400 lük sermaye arttırımı aysalın sermayesiz yaptığı arttırımdı :D

rivadan kalan ve florya dan gelecek olanlar ile banka kredilerimizi olabildiğince kapatmalıyız yoksa finansman giderlerimiz düzelmeyecek sürekli sıcak para döngüsü için ekstra kredi alıyoruz sonra onu kapatıyoruz

Bu küfür ile uçurulman gerek tersi olsa yani bir galatasaraylı fenerli bir forumda bunu söylemeye kalmadan uçar giderdi...İşte bizim asaletimiz ama artık haddini aştın gelip musallat olup küfür ediyorsun...
tamam engelledim seni tekrar konuyu uzatmayalim. Sen Fenerbahceye karisma bende Cimboma tamam mi

Koskoca koc holding mi batacak sen once ac karnini doyur.

bir engel
bir dolar$

bir engel
bir dolar$
Ali Koç ne dedi? yapabileceğim tek şey sermaye artışı için kulübün koyacağı bedel olan 50 milyon doları hibe etmek başkaca bir fedekarlığım olamaz...Yani adam diyor ki benim adım hıdır elimden gelen budur...Önümüzdeki 3 sene şampiyonluğu unutun diyor :) La 19'da kaldınız kek kalıbı gönderelim mi?

sanane bizim borcumuzdan lan
78754b1f-76e7-4de8-b8ee-77664422a3fd.jpg

Ali Koç ne dedi? yapabileceğim tek şey sermaye artışı için kulübün koyacağı bedel olan 50 milyon doları hibe etmek başkaca bir fedekarlığım olamaz...Yani adam diyor ki benim adım hıdır elimden gelen budur...Önümüzdeki 3 sene şampiyonluğu unutun diyor :) La 19'da kaldınız kek kalıbı gönderelim mi?
kek kalibi ne alaka once yazdigin seyi bir oku te alamm

bu nasıl kavga ya ya ayrılın ya vurun 1 2 tane

Geri
Üst Alt