Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Aynen öyle bizim belimizi büken denizbank ve aktifbanktı ayrıca faktoring firmalarından ilk kurtulan kulüp olduk...Sermaye artışı bedelli olarak da olsa tavana ilk ulaşan da biziz...İhale süreçleri de bitti belirsizlikler de ortadan kalktı...Son aldığımız kredi olmasa zaten riva ve florya parası florya ihalesi beklediğimizden de düşük olsa dahi tüm kredi borçlarımızı kapatıyordu şu an 80-90 trilyon arası açık kalıyor...Dert değil...mevzu yok ya sadece kendim inceleyip finansman grafiğimiz nasılmış onu görmek istedim sonuçta uğur renktaşımız bize görünen rakamları söylüyor lakin borcumuzun kısa-orta-uzun dönem aralığını merak ettiğim için linkleri istemiştim
gördüğüm kadarıyla şöyle: kulüp denizbank faktoring'ini kırdırana kadar kısa dönemde 1 milyar tl den fazla ödemeye ve bu kapattığımız factoring'in %40 üstü faizli olmasından dolayı çok zor durumdaymış hala güncellenmediği için futbolcu ödemelerimiz kısa dönem giderleri olarak büyük yük görülüyor bu ödemeler yönetimin söylediğine göre halledilmiş durumda,
2 gözüme çarpan kısım ise sermaye arttırımını %400 oranında arttırmışız 2. sefer bu kulübe ilaç gibi gelmiş ilk %400 lük sermaye arttırımı aysalın sermayesiz yaptığı arttırımdı
rivadan kalan ve florya dan gelecek olanlar ile banka kredilerimizi olabildiğince kapatmalıyız yoksa finansman giderlerimiz düzelmeyecek sürekli sıcak para döngüsü için ekstra kredi alıyoruz sonra onu kapatıyoruz
Lakin gördüğün üzere fener daha 2 gün önce konsolide borç tablosunu gördü biz ise 2007'den beri görüyoruz...Kim daha büyük? Neden büyük? Ulan bizim kurucumuz Gül Baba...Siz kimsiniz bizimle aşık atacak 550 senelik mazimiz var...