Galatasaray’ın Devler Ligi Kadrosu!

Dedik dedi koray yetrrsiz diye.

Koray türkiye kupasında süre ala bilirse otursun göbek atsın.

Kiraya verilmemesi bence tek hata koray konusunda.

Bilmiyorum ama stoper mevkiinde şuan için oynayabilecek 3 kişi var bildirilen kadroda. Ha ban kalsa hoş Yektayı ve emreyi aynı anda yazmam ya neyse

İşin açıkçası ben Koray' a haksızlık yapılmış diyemem. Futbolcularla sürekli beraber olan Prandelli. Yaz kampına bile katılmayan Gökhan Zan, Koray Günter' in yerine kadroya alınıyorsa bunu oturup Koray düşünmeli.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerimizden Anderlecht kadroda 18 kişi bildirmiş garip

Koray'a üzüldüm, demek ki Gokhan dan bile yetersiz oldugu düşünülüyor, beklentim daha yuksekti, umarim beklentileri karşılar.

İşin açıkçası ben Koray' a haksızlık yapılmış diyemem. Futbolcularla sürekli beraber olan Prandelli. Yaz kampına bile katılmayan Gökhan Zan, Koray Günter' in yerine kadroya alınıyorsa bunu oturup Koray düşünmeli.

Prandelli korkaklığı sevmiyorum diyor açık açık reportajda.

Sen, dandik köy takımına oynanan hazırlık macında, gereksizce 100 bin kere korkakca kaleciye geri pas atarsan olacağı bu.

Koray'in kadroda olmamasinin tek sebebi var, o da alt yapidan yetisen oyuncu olma zorunlulugu. Emre ve Aydin zaten 1 dakika bile süre almaz, hatta yedek bile oturmaz.

cemaliii varsa ort saha izlenir. bruma varsa kanattt.. pandev iyi ama yeterlimi bilmem

Koray'a şaşırdım.Prandelli pek tutmadı sanırım.

Siz demek ki korayı yetersiz görüyor diyorsunuz da Bursa da korayı yedeğe almıştı ama tezatlık değil mi?

bu kadar az defans ve fazla ortasaha olduğuna göre yoksa?

Daha dün yeni takıma yeniden zanı alacak hali yokdu.

Zan ancak 1 ay içinde olur.

Burada hocanın kararını yargılama gibi bir lüksüm yok ama izlediğimiz kadarıyla kesiciliği chedjou dan iyi olmasa da semihten daha iyi evet geri pasları fazla ama okadar da olsun çünkü daha kaç resmi maça çıktı deneyim kazandı bu çocukta iş var ki dortmund bile geri alma maddesi koydurdu üstelik 7 milyon opsiyonu. Tabi belki hoca sadece lig maçları için düşünüyor da olabilir yabancı sınırını düşünerek, haliyle şampiyonlar liginde maça çıkmamış biri neticede.

Koray'a bende şaşırdım fakat Koray topları çok eziyor oyuna hızlı şekilde katmıyor yoksa fizik kondisyon olarak iyi bir oyuncu olduğuna inanıyorum Koray'ı bir süre Defansif orta sahada çakılı olarak oynatmalı bence Prandelli mesela fark açtığımız maçlarda süre alabilir.

koray'ı siz gözünüzde büyütüyorsunuz. Kendisi şuan için çok yetersiz. farzedelim ki 1 tane stoperimiz kaldı, koray'ı yazmak yerine melo'yu yazarım stopere. ilerde ne olur bilmiyorum ama şuan için bizim seviyemizde değil. ha otura otura da kendini geliştiremez orası ayrı. kiralansa falan iyi olurdu

Burada hocanın kararını yargılama gibi bir lüksüm yok ama izlediğimiz kadarıyla kesiciliği chedjou dan iyi olmasa da semihten daha iyi evet geri pasları fazla ama okadar da olsun çünkü daha kaç resmi maça çıktı deneyim kazandı bu çocukta iş var ki dortmund bile geri alma maddesi koydurdu üstelik 7 milyon opsiyonu. Tabi belki hoca sadece lig maçları için düşünüyor da olabilir yabancı sınırını düşünerek, haliyle şampiyonlar liginde maça çıkmamış biri neticede.

Kalitesi var ama biz koraya o tercübe kazandıracak kulüp değiliz.

Semih, bülent korkmazlar camia ve ülke içinden olduğu gibi çok extrem örnekler.

Bu yaşdaki bir stopere bukadar önemli camiada hiç bir hoca şans vermez kolay kolay.

Bende vermem ve destekliyorumda hocayı bu kararından dolayı.

Semih ilede kıyaslanamaz. Koray kim? Semih şampionlar liginde son 8eve 16ya kalmış bahko stoperi.

Tercübesi ile korayı ezer geçer. Almanya alt yapısı var diye korayı beckenbauer yaptık.

Dortmund pek fazla güvenmediki yoladı. Gençlerini kolay kolay satan değil, oynatan bir kulüp.

Yinedd evet 7 milyonluk madde koydurdular belki gelişir diye. Belkide gelişir ama şu an sadece alt yapısı almanyada olan acemi , yetenekli az çok, korkak bir genç stoper.

Guzel Sabri yok Allaha sukur..

Eray. Aydin. Semih. Emre.

Bunlar alt yapidan yetismis 4 oyuncu olarak bildiriliyor..

Geri
Üst Alt