Galatasaray'ın Eski Yöneticisi Mete İkiz: "İnanırsak PSV'yi 5-0 yeneriz"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
galatasaray-in-eski-yonetim-kurulu-uyesi-mete-10922494_6724_o.jpg

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Mete İkiz, PSV ile oynanacak rövanş maçını 5-0 kazanabileceklerini söyledi.

"İnanırsak PSV'yi 5-0 yeneriz"

PSV maçından sonra karamsar bir tablo oluşturulduğunu ifade eden İkiz, "Ben umutsuz değilim. Galatasaray daha önce yaptı, yine yapar. İnanırsak PSV'yi 4-0 da 5-0 yeneriz. İnanmak gerekir. Aşırı karamsar bir tablo oluşturuluyor. Buna katılmıyorum" ifadelerini kullandı.

"Play-Off'a kalırsa 5 milyon Euro garantilenecek"
Şampiyonlar Ligi'nde yeni statüye göre Play-Off'un önemini hatırlatan eski yönetici, "Artık Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off'a kalmak bile büyük bir önem arz ediyor. Play-Off'a kalırsak, 5 milyon Euro para almayı hak ediyoruz. Play-Off'ta elensek bile bu para Galatasaray'a gelecek. Ayrıca Avrupa Ligi'ne doğrudan katılma hakkı var ve oradan gelecek 3.6 milyon Euro katılım payı ile 8.6 milyon Euro gelir elde edebiliriz bir anda; bu çok önemli. Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılım payı 15.6 milyon Euro. Yönetimimiz tüm bunları göz önüne alarak transfer planlamasını yapmalıydı" açıklamasını yaptı.

kim atacak o golleri onu da söyle bilelim mete bey.

"Aşırı karamsar bir tablo oluşturuluyor. Buna katılmıyorum"

maçı izlememiş adam yorumu

savunmaları bok gibi
iyi bir takım kurabilsek cidden 5 e yatırabilirdik dolu tribünler önünde ama olmadı işte

Onu 3 saçma gol yemeden düşünecektin
2-1 hasi 3-1 neysede
5-1 in dönüşü yok

son 2 saçma golü yemesek
1i orta sahadan roket gibi kafayla geri pas ve gol
diğeri musleranın içeri tokatlamas
o zmn şansımız olabilirdi

Ne yazık ki Galatasaray gibi dünya değeri bir kulübün Avrupa da artık sadece adı kaldı. Galatasaray çıkmasın diye duş edenler şimdi biz gelelim diye duş ediyor. Bitirdiler anasını ağlattılar koca camianın. Evlatçılığı, biatçılık kültürü iLe.

"İnanırsak 2.maçta 2 fark yeriz " mottomuz bu olmalı adamların sağ kanadı maçı laptoptan izleyen şahsımın bile başını döndürdü. Hele Malen ve Dumfries de oynasa aklımı bile alırlardı.

Azıcık düzgün bir takım olsak 5 tane atabilirdik. Psv hiç öyle abartılacak bir takım değil ama biz elimizde City kadrosu varmış gibi oynamaya çalıştığımız için hiçbir şeyi düzgün yapamıyoruz.

Geri
Üst Alt