Galatasaray'ın Gedson Fernandes Israrı

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray'ın, Gedson Fernandes ısrarı sürüyor...

Sarı kırmızılılar, yaz transfer döneminde çok istediği Portekizli futbolcu için Benfica’nın kapısını bir kez daha çalacak.

Sözleşmesi Haziran 2023'te bitecek olan 22 yaşındaki futbolcu, kontratını uzatmak istemeyince kadro dışı bırakıldı.

Sezon başında süre verilmek üzere kulübü tarafından transferi engellenen Gedson, beklediği şansı da bulamadı.

Portekiz ekibinde 3 karşılaşmada sonradan oyuna giren Gedson Fernandes, 47 dakika sahada kaldı.

Genç oyuncunun devre arasında daha fazla süre bulacağı bir takıma gitmek istediği belirtildi.

Bu noktada Galatasaray yönetiminin, Portekizli oyuncu için bir kez daha devreye girdiği öğrenildi.

Sarı kırmızılıların, Benfica’ya 8 milyon avroluk bir bonservis teklifi yapacağı ifade edildi.

Fatih Terim'in ısrarla istediği Gedson için Benfica’nın vereceği karar ise merakla bekleniyor.

Benfica ve Tottenham formaları giyen genç futbolcu, yarım sezon oynadığı Galatasaray'daki performansıyla dikkat çekmişti.

Sarı kırmızılı forma ile tüm kulvarlarda toplam 18 karşılaşmaya çıkan Gedson Fernandes, 1 gol ve 3 asistlik katkı sağlamıştı.

TRT Spor

386017.jpg

adam sözlesmeyi uzatmiyo 8mio niye teklif ediyoruz elleri mahkum mecbur satacaklar 5e falan kapanmazmiydi?

2023de bitiyor. Yaza beklesek 5 olurduda, kisin istiyoruz iste
kadro disi kalmaya devam etsin bu sene pek ihtiyiyacimiz yok zaten, lig öle böle gidiliyor, avrupada lazim olurmu onu düsünmek lazim.

berkan cica
kanat morutan kerem

böylemi düsünüyoruz aceba?
berkan
morutan gedson cica kerem

eger berkanin yerine gedson diyorsa o is olmaz berkan gayet iyi.

kadro disi kalmaya devam etsin bu sene pek ihtiyiyacimiz yok zaten, lig öle böle gidiliyor, avrupada lazim olurmu onu düsünmek lazim.

berkan cica
kanat morutan kerem

böylemi düsünüyoruz aceba?
berkan

eger berkanin yerine gedson diyorsa o is olmaz berkan gayet iyi.
Gedson olmazsa olmaz su an

Gedson gelirse kadro yapımız çok iyi olacak eğer Gedson gelirse 6 numara gelmese bile olur. 6 numarayı Berkan-Taylan ile geçip önde Cica ve Gedson'u kullanmak çok iyi seçenek.

berkani kesme yerine

berkan
forvet olabilir

4-1-4-1

O 47 dkyi da ilk 3 maçta aldı herifi kupada bile oynatmamislar bu iş devre arası olur Allah'ın izniyle

Milli araların vazgeçilmezi "transfer kulisleri". Medya da haklı,işim futbol olmamasına rağmen ben bile bu gereksiz arada yapacak bişey bulamıyorum.

Berkan Gedson ile 4-4-1-1 dönebiliriz.Cicaldau yedek kalabilir zaman zaman ama daha üretken oluruz.

Bu adama olan aşkın nedenini merak ediyorum doğrusu. Bana göre sıradan bir futbolcu. İyi olsa Benfika da oynar zaten.

60 milyon euro opsiyon koydurulup EPL yapmış topçu ama nasılsa ``sıradan``. Buraya gelip özellikle son 7-8 maçı sürklase etmiş TJK'nın içinden geçmiş ama ``bu aşk nereden geliyor anlamıyorum doğrusu.`` Benfica'da oynamama sebebi ise sadece kendisinden kaynaklı olabilir zaten , hocayla anlaşamama ihtimali falan bunlar yok. İyi olsa orada oynar denilen adam 20 yaşında orada oynarken içimizden geçti bu arada. Makul yoruma hasret kaldık forumda, 5-10 sene öncesi nerede bugün nerede.

Geri
Üst Alt