Galatasaray'ın Hocası Prandelli'den Olay Sözler

Grup mu yapmışlar.

Grup yapıyorlarmış evet :D

"Türk abi" grubu varolan bir grup zaten, Yasini bilemem ama. O grubun Çete başı da şimdi geri dönen "reis" Sabri.

Bir de manyaklae gençler grubuna Aydını koymuş ya koptum ona. Bu herif gelmiş 27 yaşına ama hâlâ "genç Aydın" diyorlar.

I am the one who knocks!

Türk grubu % 1 milyon doğru, her zaman vardı hala da var olmaya da devam edecek yüzyıllarca,

zaten olayı asıl sabote edenler onlar, terim nasıl bi ilişki kuruyorsa bunlarla artık, o gider gitmez bunlar sabotaja başladılar..

takımda gruplasmanın olmadıgını dusunmuyorduk zaten...ama bu kadar fazla oldugunu sanmıyorum selcuk burak kankilerin kendı grubu brezılyalıların bıde dıger yabancı grubu vardır.normalide zaten bu kımse kımseyle dogru durust anlasamaz dil bilmio bızım turkler cunku onemlı olan sahada futbolda gruplasmamak

Bu habere ne diyorsunuz? :D

B1MKD_kCAAATt5u.jpg

Bruma Brezilyaliymiş yeni ögrendim.

Bruma Brezilyaliymiş yeni ögrendim.
Hepsi portekizce konuşuyor diye yapmışlardır o grubu. Yani böyle düşünüyorum :D

Bunların sağı solu belli olmaz belki gerçekten Brumayı Brezilyalı sanıyorlardır.

I am the one who knocks!

"Türk abi" grubu varolan bir grup zaten, Yasini bilemem ama. O grubun Çete başı da şimdi geri dönen "reis" Sabri.

Bir de manyaklae gençler grubuna Aydını koymuş ya koptum ona. Bu herif gelmiş 27 yaşına ama hâlâ "genç Aydın" diyorlar.

I am the one who knocks!
hakkaten yaaa aydın hala genç belki real madride gider ilerde :)

Feda meda değil, Galatasaray'da resmen soygun yapılıyor. Aysal'ın peşkeş cennetine çevirmiş olduğu düzeni tamir etmek çok uzun zaman alacak. Hak edilmeden sağlanan kazançların önüne geç de olsa derhal geçilmeli. Bu soyguna daha fazla göz yumulamaz.

yakın dostlarından biriside fanatikmiymiş, ulan ne yalancısınız gerisini okumadım zaten

Hamit ile Veysel bu pozla olsa olsa Break Dance grubu kurarlar... :red:

Bir kac sene önce Servet Türk abilerin lideriydi

Geri
Üst Alt