Galatasaray'ın İkinci Etap Avusturya Kampı Kadrosu Belli Oldu

Evlatçılığın sonu yok. Nerede çer çöp var kampa almış yine.
Seni de evlatların yiyecek okan.

Emre, ogulcan, ömeri kadroya alan adamdan çok şey bekliyoruz.
Oğulcan Barış Alper’den iyi şuan. Ömer’i de Kazım’a güvenemediği için almıştır. Emre’nin kadro dışı bırakılması saçma olurdu zaten..

Terim ezberiyle takımın bir aylık hocasına saçma sapan abuk subuk nefret söylemlerini, etiketlemeleri bırakın işinize bakın….

Emre Tasdemir ölü taklidi yapip bu sene bizde mi kalacak? Ne kadroda var, ne alinmayanlarin icinde.

fc91a66b31c634c5a72d81d43433f3fc.jpg

cce469dde9ae8e60377330e02967f03a.jpg

a58271a5dbd811fb1e850e28415be6bb.jpg

Takimdan geri oldugu icin Floryada antrenman yapacak diyorlardi. Ligleri cok gec bittigi icin kampa gec katildi
Kanka çok mantıklı gelmiyor da umarım öyledir. Zira takımdan geri olduğu için kampta adapte olup güçlenip takımı yakalaması daha hızlı olurdu. Garip

Kanka çok mantıklı gelmiyor da umarım öyledir. Zira takımdan geri olduğu için kampta adapte olup güçlenip takımı yakalaması daha hızlı olurdu. Garip
Dede dun 2.kamp daha cok taktik agirlikli olacak demisti. Luyi kondisyon olarak gerideymis takimdan o yuzden floryada kondisyon agirlikli calisacakmis. Bana mantikli geldi :d

Ömer, Taylan, Oğulcan, Omar ve türevlerinin yer almadığı liste kıyım yönünden eksik kalmıştır. Umarım yeni sezon da bu gibi isimleri görmeyiz artık.

Emin sakatlık sebebiyle lyundama da kondisyon yüklemesi nedeniyle kampa katılmamıştır diye ümit ediyorum.

Luyindamayı almış olsaydı en az 14 puan kaybımız olacaktı. Demek ki Okan hoca ciddi ciddi şampiyonluk hedefinde

Emin kampın yıldızlarındandı kesinlikle sakatlığı yüzünden alinmamistir

Evlatçılık değil burada sanki durum. Genç olanları burada bulacakları süreden daha çok süre alabilecekleri yerlere gönderip; %100 gelişim sağlamaları. Yunus gibi
Derdim gencler degil onlar elbet gitmeli hep savunurum. Derdim 30 kisilik kadro yapıp 15 dakika oynayacak olan herifleri sanki çok yeteneklilermiş gibi kampa almaları.
Olmuyor işte zorlamanın alemi yok.
Kılınç olmuyor, ömer olmuyor, oğulcan hiç olmuyor. Hatta ve hatta itin şeyine soktugumuz taylan bunlardan daha yetenekli ancak taylan psikolojik olarak bitmiş durumda akbaba gibi kiralık gitmeli.
Hatta omar da gitmeli teşekkur edip ayrılmalıyız. Bu kadar gereksiz oyuncu miktarini nicelik olarak kanat ve orta sahada harcasak arada 1-2 alternatif oyuncu çıkardı.

Ben emrenin dakika kaç olursa olsun oyuna girip aylak aylak dolanmasına katlanamıyorum. Ömerin bölgesini bırakıp adamı kovalama çabalarına katlanamıyorum.
Ogulcan ayrı parantez bu herif yüzünden durduk yere bir kulüple papaz olup cebimizden yoktan yere para çıktı, bir insan evladı sırf bunun için yeteneği olmasa da bir konuda kendini geliştirir ne bileyim duran top çalış o konuda uzmanlaş. 2 senede canavar gibi olursun bunun bu gamsızlığına katlanamıyorum.

Oğulcan Barış Alper’den iyi şuan. Ömer’i de Kazım’a güvenemediği için almıştır. Emre’nin kadro dışı bırakılması saçma olurdu zaten..

Terim ezberiyle takımın bir aylık hocasına saçma sapan abuk subuk nefret söylemlerini, etiketlemeleri bırakın işinize bakın….
Kazima güvenmeyip ömeri o bolgeye aldıysa bitmişiz biz.
Oğulcan nerede baydan iyi yav adamı tek hazırlik maçında bek oynattı. Haftaya baranı kaleye koyup bu kötü yav der. Adamın olayı patlama yapan kanat forvet, ha hal ve hareketlerini beğenmiyorum o ayrı ancak saha genç ve gelişim gösterme durumu var. Digerinde böyle bir olay yok. 3 maç ya oynar ya oynamaz. Bay şurada 2 ay önce ligin sonunda yangın atıyordu.
Ogulcanı bay ile niye kıyaslıyoruz ayrıca. Yetersiz olduģunu düşündüğünüz oyuncuyla başkasını kıyaslamanın mantığı yok bence.

Bunlar en kısa sürede elden çıkarilip yenileri alınmali.

Geri
Üst Alt