- 12 Ocak 2013
- 48.773
- 56.197
- 4.128
ali turalpın gitmesi iyi olmuş, okan hoca omar gitmez ise 2.bek olarak aliyi düşünüyor demek ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynansin tecrübe kazansin diye, muslera varken sira mi gelir adama.Batuhani niye begenmemis? Tek mac yapti ve orda hata yapmadi.
Bu konuyu bir doktor arkadaş açıklarsa çok daha iyi olur.Benim bildiğim sorun fiziksel kapasitesinin sınırlı olduğu.Oyuncu ne kadar çalışırsa çalışsın vücut,kas, iskelet yapısı belli bir düzeyin üzerine çıkmıyor.Morutan'da da bu var.Onu aşıp aşırı yükleme yaptığında da vücut bir yerlerden patlıyor, sakatlık -harekette kısıtlılık,tempo ve nefes sorunu vs.Super Lig seviyesi bu durumu kaldırmıyor.Halledilebilir mi (Barça Messi 'yi çok ufak yaşta alıp iğnelerle felan geliştirmişti) bizim kulüp şartlarında bilmiyorum.Oyuncu yetiştirme deyince aslında beslenmeden tut da bu kas,iskelet, koordinasyon, güç, mental yeterlik gibi her açıdan oyuncu geliştirmek bir yatırım, kültür işi.Bizde çıkanlar ise bireysel gelişimini kendi tamamlıyor.Eksik kalanlar da böyle kayboluyor.İlk çıktıklarında Atalay hepsinin önünde deniyordu geldiği yer üzücü. Ozan yurtdışı yaptı Yunus yapacak Atalay'da kendisinden ümidi kesti herhalde gittiği yerlerde de çaba göstermiyor artık.
Dubois'i bi an Nuri Şahin sandım burda ben
Samiye morutan ı sor
Aranızda ezilmek istemem :/
Ben diğer ortasaha transferine daha çok önem veriyorum şu sıralar. Gırılişe üzüldüm.
Neyi ilginç adamı araplar bile almadı bitik herifLyiundama reisin olmaması gerçekten ilginç
Denemeden nasıl bilebiliriz ki? Adam geleli 1 hafta oldu olmadi. Omeri susu busu hepsi kampta.Neyi ilginç adamı araplar bile almadı bitik herif
Luyi bir de baya zeka sorunu olan bir insan. Okan hocanın zeki topçu kriterine kafa atıyor resmenDenemeden nasıl bilebiliriz ki? Adam geleli 1 hafta oldu olmadi. Omeri susu busu hepsi kampta.
İzlemişlerdir bu sezon maçlarını görüş olumsuzdur muhtemelen.Denemeden nasıl bilebiliriz ki? Adam geleli 1 hafta oldu olmadi. Omeri susu busu hepsi kampta.
Hocam IQ testi yapılsa ilk 11 cikaramayiz.Luyi bir de baya zeka sorunu olan bir insan. Okan hocanın zeki topçu kriterine kafa atıyor resmen