Galatasaray'ın İkinci Etap Avusturya Kampı Kadrosu Belli Oldu

ali turalpın gitmesi iyi olmuş, okan hoca omar gitmez ise 2.bek olarak aliyi düşünüyor demek ki.

63ab5004cca6f59728714b291cc3367d.jpg

Sağdaki malzemeci gibi durmuş yahu, utanç abidesi

İlk çıktıklarında Atalay hepsinin önünde deniyordu geldiği yer üzücü. Ozan yurtdışı yaptı Yunus yapacak Atalay'da kendisinden ümidi kesti herhalde gittiği yerlerde de çaba göstermiyor artık.
Bu konuyu bir doktor arkadaş açıklarsa çok daha iyi olur.Benim bildiğim sorun fiziksel kapasitesinin sınırlı olduğu.Oyuncu ne kadar çalışırsa çalışsın vücut,kas, iskelet yapısı belli bir düzeyin üzerine çıkmıyor.Morutan'da da bu var.Onu aşıp aşırı yükleme yaptığında da vücut bir yerlerden patlıyor, sakatlık -harekette kısıtlılık,tempo ve nefes sorunu vs.Super Lig seviyesi bu durumu kaldırmıyor.Halledilebilir mi (Barça Messi 'yi çok ufak yaşta alıp iğnelerle felan geliştirmişti) bizim kulüp şartlarında bilmiyorum.Oyuncu yetiştirme deyince aslında beslenmeden tut da bu kas,iskelet, koordinasyon, güç, mental yeterlik gibi her açıdan oyuncu geliştirmek bir yatırım, kültür işi.Bizde çıkanlar ise bireysel gelişimini kendi tamamlıyor.Eksik kalanlar da böyle kayboluyor.

Lyiundama reisin olmaması gerçekten ilginç

hocamın vardır bi bildiği

Emin sakat hala,yoksa nellsondan bile iyi oynadi hazirlik dönemi boyunca.luyindama da durum insallah soylendigi gibidir.ömer ve ogulcan kamptayken,eren aydina yapılan haksizlik inanilmaz.emirhana hic sure bile verilmemesi büyük rezalet.belki fizigidir sorun ama sanmıyorum.rezerv lige hazirlanir emirhan

Luyi bir de baya zeka sorunu olan bir insan. Okan hocanın zeki topçu kriterine kafa atıyor resmen
Hocam IQ testi yapılsa ilk 11 cikaramayiz. 😄Yedek stoper olarak luyindamadan daha iyi kim olabilir ki? Terim döneminde de kötü oynamiyordu bu adam.

Lyundama bizim oyuncuları sakatlamaaın diye alınmamıştır.

Geri
Üst Alt