Galatasaray'ın İlk Yarı Fikstürü

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator

Milli aradan sonra takımımızı bekleyen zorlu fikstür.

E-TznQ4VEAIAt_x

2. milli ara öncesi Marsilya ve Rize deplasmanlarında zurnayı avuçlarız. Kayseri'yi de yenemezsek ciddi kriz kapıda.

9 aralık perşembe lazio maçıyla istifa tagı açılır

10 temmuzda hocanın evine 20 kişi gider bizi bırakma der

11 temmuzda hoca bakar artık destek yok istifa eder

12sinde yeni yabancı hocamız gelir

13ünde deplasmanda sivası öperiz

Buda benim 5 günlük fikstürüm

Oynanacak 22 maç var ve orta saha alınmadı şaka gibi. Umarım sakatlık falan yaşamayız

Türlü türlü bahaneler için müthiş fırsatlar yatıyor takvimde.

eline sağlık ahbab yer imlerine ekledim, eylül ayı gs ye doyacağız umarım bol galibiyetle geçer

aralikta sivas deplasmani ha
kara bahtimiza sokayim artik yeter be

Endişeye mahal yok zorlu fikstürler hoca'nın uzmanlık alanıdır. Aralık sonu gemiyi limana güvenle yanaştırırız. Mustafa Mohammed'in de altın ayı olur!!

Tff Turkiye Kupasi takvimini aciklamamis bu sefer. Kim bilir nereye sıkıstiracaklar.

8ine kadar 2 ortasahayı kadroya katmaya bakar. Morutan, Cica, Halil, Kerem, Nelson, Berkan filan hepsi genç ve dinamik adamlar. Şu göbeği kapayacak iyi bir adam bulurlarsa benim umudum var sadece lig için.

trabzon ve lazio maçlarında minimum 5 gol yedikten sonra terim:

milli ara + trabzon deplasmanın da moral bozukluğu ve yorgunluğu kolay değil biliyosunuz. yeni bi takımız daha beraber çalışma imkanımız olmadı. babel de iyi bi performans sergiledi keza akbaba da öyle ama bazen olmayınca olmuyor.

Adam 3 yıl süre yapılanma dedi. Daha büyük bahaneye gerek var mı?

Iddia oynayan arkadaşlar benden size tavsiye bu sezon bize bol bol kg var oynayın. Gol yemeden fazla maç bitiremeyiz biz bu yapıyla.

Özellikle Avrupa maçlarının hepsinde gol yiyeceğimizi düşünüyorum.

Geri
Üst Alt