Galatasaray‘ın İrfan Can İçin Yeni Teklifi Belli Oldu!

Yerliler icinde alabilecegimiz en kaliteli topcularindan biridir. Ileride ya satarsin ya da tepe tepe kullanirsin. Bence sikayet edilecek bir durum yok. Acaba odemeyi nasil yapacaklar orasi merak konusu.

Fener 15 milyon euro + %75 sonraki satıştan pay vererek almıştır.

Linnesi vermeyin bekler ne olacak diyorsunuz da orta sahamizda kan agliyor bununda farkindasinizdir umarim.
ayrica linnes hic bir ozelligi olmayan vasat bir bek , omer bayram oynar gerekirse sol bekte emre tasdemir var sarrachi var sag bek de Yedlin ve Sener goturur.

7,5 milyon çok Avrupada şuan 10 tane İrfan alırsın

Yerliler icinde alabilecegimiz en kaliteli topcularindan biridir. Ileride ya satarsin ya da tepe tepe kullanirsin. Bence sikayet edilecek bir durum yok. Acaba odemeyi nasil yapacaklar orasi merak konusu.
ya bırak emre akbaba gibi elde patlarsa napacan
bu herife en az 2,5 milyon eurodan aşşagı maas ta vermez biizmkiler

yok kardeşim gelmesin

2 gol 1 asist yapan oyuncuya 7,5 milyon?
Mostafa scout isi degilmi? o parayi vereceklerine orayada scout isi bi oyuncu bulsunlar gikim cikmaz.

ya bırak emre akbaba gibi elde patlarsa napacan
bu herife en az 2,5 milyon eurodan aşşagı maas ta vermez biizmkiler

yok kardeşim gelmesin

Iyi o zaman daha iyisi varsa soyleyin getirelim. Ya patlama yaparsa? Orta saha bir kac yilligina ona emanet olur. Ben emre akbaba gibi olacagini dusunmuyorum.

Iyi o zaman daha iyisi varsa soyleyin getirelim. Ya patlama yaparsa? Orta saha bir kac yilligina ona emanet olur. Ben emre akbaba gibi olacagini dusunmuyorum.

valla turkiye de o paraları hak edecek topcu yok
ayrıca verecek takımda yok
verende batmayı goze alır

senin alt yapın da topcu cıkmıyor mu
hadi onu gectim scout ekibin yok mu

ha illa hazır oyuncu alayım diyorsan
risk ve ekonomi dengesi paralel olmalı burada bu fiyatlarla risk cok yüksek paralel degil dikine bir durumda

Almayın ulan topçu mu kalmadı dünyada gaza gelip 7.5 falan veriyorsunuz.

Kötü anlaşma olur olursa, bu parayı veriyorsa Fener versin.

Geri
Üst Alt