Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.588
- 5.179
- 2.493
Gereksiz kızıştı olay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen demedigini nereden biliyorsun?Sen dediğini nerden biliyorsun?
Hoca net konuşmuştu muhtemelen ona güveniyor ama pislik yapar bu şikecilerdirek gideceklerdi o kulüp binasına. bu kanun bilmez ahlaksızlara meydanı çok boş bırakıyorlar
Sen dediğini biliyor musun?Sen demedigini nereden biliyorsun?
konuşmayla telefonla olmaz bu işler herifler kulüpbinasında piknik yapıyorlar sürekli irfanın altından girip üstünden çıkmışlardır.Hoca net konuşmuştu muhtemelen ona güveniyor ama pislik yapar bu şikeciler
Gedson'u 1.5 sene kiralasak, İrfan transferinden daha çok sevinirim.Cok iyi irfan fenerde demek galiba bu
Göksel para gelecek diye her boku yaparkonuşmayla telefonla olmaz bu işler herifler kulüpbinasında piknik yapıyorlar sürekli irfanın altından girip üstünden çıkmışlardır.
Sen dememiş gibi yazmışsın.Sen dediğini nerden biliyorsun?
Dediğini de bilmiyoruz demediğini de neyi tartışmak istiyorsun onu anlamadım.Ben olasılık üzerine konuşuyorum zaten.Sen dememiş gibi yazmışsın.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sence irfan la konusmasa çıkıp basin toplantısında oyuncu bizi istiyor diye söyler mi?Dediğini de bilmiyoruz demediğini de neyi tartışmak istiyorsun onu anlamadım.Ben olasılık üzerine konuşuyorum zaten.
O zaman irfanın çıkıp net olması gerekmez mi sence?Sence irfan la konusmasa çıkıp basin toplantısında oyuncu bizi istiyor diye söyler mi?
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence kaybetmez be renktaş eğer irfan sağa sola sallandıysaNe yazık ki teknik direktörümüz büyük itibar kaybetti
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi