Galatasaray'ın İstediği Valentine Ozornwafor İstanbul'a Geliyor!

Sosyal medya'da yapilan haberlerde yanlis resimi kullaniyorlar, arastirma yapmamislar belli

Bu resimi kullaniyorlar ama oyuncu bu degil
D6IvVA-V4AA_XDm

Dogru olani:

IMG_5722.jpg

090520191209417296510_2.jpg
flying-Eagles.jpg

Ohhh be ... Bunun gibi genç + basarıya aç + maliyeti az + fizikli oyuncular gelmesini sürekli savundum. Bu adamı hiç izlemedim. Genelde Afrikalı oyuncuların iyi bir tekniği oluyor. Bu boy ile havadan gecit vermez.. Agır, hantal degilse en az 10 sene hizmet verir, satarsak da buyuk karlar elde edebiliriz.. scout ekibine bravo..

Umarım doğrudur yav, ilk 11 oynayacağı bir takıma kiralamak lazım.

45735

Chedjou'nun gençliği gibi duruyor daha çok.

Genc bir oyuncu eger maliyeti cok düsük olursa riske girilir bir kac yil kiralik verilir ama sanki bana biraz hantal gibi geldi.

İmzala 5 senelik kirala adam gibi bir kulübe bu düzeni kurduğumuz gün çağ atlamış oluruz ...

aman sonu ontivero gibi olmasin da :sick:
şartli kiralık vermemiz gerekir zaten yeni çıkan takımlar bayılır boyle işlere.
Misal denizlispora bedel almadan minimum 20 maç veya şu kadar dakika oynayacak diye anlaşma yapılmali hatta oynama dakikasına göre 100-200bin lira bonus seklinde tesvik edici anlaşmalarda olursa olur.
Düşünsene adam yetiştirmene yardimci olacak, iyi oyuncu olursa hem para kazanırlar hem başarı hatta ve hatta stoper partnerini bulup paket seklinde kiralanmalı birlikte oynamaya alışmalılar

Geri
Üst Alt