Galatasaray'ın Kaç Transfere İhtiyacı Var?

Transferler bu sezon ki gibi olacaksa 20 tane alsalarda boş. 2011 -2012 sezonu gibi kaliteli 5-6 oyuncu alabilirseler yeter.

As kadro için konuşuyorum kerem marcao muhammed ve cicanın satılacağını düşünerek :

muslera (okan)

Transfer nellson ozornwafor pva

Transfer Transfer

Transfer
Yunus transfer

Transfer

6 tane transfer lazım 11 e (pvayı ne kadar beğenmesemde bir şekilde idare eder,ozornwaforun yerinede yerli stoper olabilir ozornun performansına göre) yedek kulübesinide potansiyelli genç oyunculardan oluşturmalıyız

Son düzenleme:
As kadro için konuşuyorum kerem marcao muhammed ve cicanın satılacağını düşünerek :

muslera (okan)

Transfer nellson ozornwafor pva

Transfer Transfer

Transfer
Yunus transfer

Transfer

6 tane transfer lazım 11 e (pvayı ne kadar beğenmesemde bir şekilde idare eder,ozornwaforun yerinede yerli stoper olabilir ozornun performansına göre) yedek kulübesinide potansiyelli genç oyunculardan oluşturmalıyız
emin bayram > ozon tabakasi

Mohamed, Kerem, Marcao ve Cicaldau gider diye düsünüyorum.

1 Ilk 11 icin stoper
1 yedek stoper
1 yedek sol bek
3 Orta Saha
1 Kanat
1 Forvet

PVA giderse 1 Sol bek

Bir iki üç dört beş altı yedi sekiz dokuz on onbir oniki onüc ondört onbeş onaltı onyedi onsekiz. Bu kadar yani

Nelsson, Marcao ve Kerem dışında tüm pozisyonlara transfer ihtiyacı mevcuttur.

asgari beklentiyi haiz olmakta fayda görürüm. minimalist bir şiar gözetilmek suretiyle orta saha ve sağ bek posyonlarına 1er kaliteli takviye takımın performansını yukarı çekecektir. daha fazlası için oyuncu satışlarının söz konusu olması gerekebilir.
Sağ beki Omar ve altyapıdan Mahmut ile idare edip orta sahaya iki cevval oyuncu alsak ligi götürebiliriz sanki. Kalan planlama satılan oyunculara göre yapılır.

emin bayram > ozon tabakasi
Olabilir emin bayram wonderkid olarak gösterilen bir oyuncuydu ilk çıktığında ve hala potansiyeli var ozonda bu sene belçikada güzel işler yaptı gelecek hoca performanslarına göre karar verir hangisi oynayacak vurgulamak istediğim zaten hangisi daha iyi meselesi değil o bölgeye para harcamaya gerek yok demek istediğim o

Realist oy verseymiş keşke herkes .

3-5 dedim satışlardan ve yerlini doldurmadan bağımsız şekilde.

Ortasaha (6-8 hatta 10) ve bek durumları ile gerek görülürse forvet. Bir oyun iskelet oturtmak ve sadece lig için yeterli olacaktır kanaatindeyim.

her şeyi bir anda yapacağımız bütçe yok

Kötü olan takımın bu durumunda işe yarayacak, elde tutulacak adamları bile seçmekte zorlanıyorsun... Takımı komple değiştirme refleksi oluşuyor ama bu şekildede olmuyor... Takımı iyi bir formata sokmak hiç bu kadar zor olmadı ben takip ettigimden beri

Sağ beki Omar ve altyapıdan Mahmut ile idare edip orta sahaya iki cevval oyuncu alsak ligi götürebiliriz sanki. Kalan planlama satılan oyunculara göre yapılır.

bence bek bir hayli mühim. boeyle hiç olmuyor. omar da bi yere kadar. teknik bir bek isterdim doğrusunu ifade etmem gerekir ise.

Geri
Üst Alt