Galatasaray'ın Kaç Transfere İhtiyacı Var?

Yedek yerli sol bek ve 2 orta saha Berkan 11 oynar 1 de forvet alsak yeter bile seneye sadece lig var

17-18 tane lazım en az

Boey, Nelson, Marcao, Kerem, Yunus
Bunlar kalabilir

Yedek olarak da PVA, Gomis, Mostafa, Taylan, Berkan, Akbaba, BAY, Kılınç, Koçuk, Muslera kalabilir

Hatta olabiliyorsa yüksek maaş yüzünden Muslera da gönderilmeli

Fatih, Çipe, Omar, Semih, Alpaslan, Cica, Morutan, Ömer gitmeli

Arda, Babel, Fegh, Pena, Pulgar, Halil zaten gitti

Kalan tüm As takım baştan kurulmalı
Nelson Marcao Kerem falan da satılır herhalde zaten

3 orta saha, 2 bek, 1 forvet, 2 kanat yedeği, 2 defans yedeği. 10 yaptı. Emre Yunus ve Okan ı saymıyorum.

Ideal senaryoda yabanci sinirini da yok sayarsak ilk 11'de olmasini kabul edebilecegimiz topcular Nelsson, Marcao, PvA, Kerem ve Yunus'tur. Ha bir de soyle bir sey var, yedege de transfer lazim, e yerli de lazim, ondan cok transfer lazim. Ama para yok ondan bakicaz.

3-5 demişim duruma göre o 5-7 de olabilir.

Geçen seneki kadroya göre
Yerli kaleci
sağbek
solbek
As ön libero
Yedek ön libero
As 6 no
Yedek 6 no
As 10 no
As golcü

bir tane kemikleri gözüken, kıvrak bilekli bir orta saha

bir tane sıkı etli, seksi vucutlu bir siyahi orta saha.

bir tanede championshipte top koşturan boylu postlu net bir forvet alınmalı. (iq seviyesi > kas oranından fazla olması önemli)

şunları alın eğer şampiyon olamazsak bütün forum beni bir güzell öpsünnn

• Minimum 1 yerli savunmaci (sag/sol bek veya stoper)
  • Minimum 2 yabanci orta saha
  • 1 yabanci kanat
  • 1 yabanci forvet
Savunmaci kisminda stoper isini icimizden cözme ihtimalimiz var bu sene bence, sonucta sadece lig'de oynayacagiz. Stoper rotasyonuna Isik Kaan veya Emin Bayram'i dahil etmeye calismaliyiz. Buraya transfer olacaksa bence her türlü joker olarak Kaan Ayhan zorlanmali. Stoper, bek, ön libero oynayabiliyor ve en önemlisi yerli. Yurt disindan yerli transferine bonservis ödenmesine fitim ama lig icinden yerli futbolcuya bonservis ödenmesine kesinlikle karsiyim su vakit.

Orta sahaya minimum 2 adam yazdim ama ikiden fazla transfere de hayir demem kesinlikle, özellikle adini zikretmek istemedigim Rumen'den kurtulursak. Bir tane kreatif adam bir tane de tas gibi box to box bir herif lazim en azindan.

Kerem satilmasa bile bir tane yabanci bir kanata ihtiyac var. Kanat oyuncu rotasyonumuz net yetersiz bence. BAY beni pek etkilemedi, Morutan mutlaka cok oynayacagi bir takima kiralanmali, Emre Kilinc net yetersiz, Ogulcan nereye gidiyorsa defolup gitsin, Jesse keza ayni. Elde bir tek Kerem ve Yunus kaliyor...

Forvette üc tane yabanci futbolcumuz var ama ücünü toplasan ancak bir forvet eder herhalde. Birinin kafasi kirik, birinin ahi gitmis vahi kalmis kosacak hali yok, digeri ise fiziksel olarak burada ama mental olarak kafasi baska yerde. Buraya sana minimum 16-17 gol katkisi olacak bir forvet lazim. Yoksa yine gecen sezon gibi bol bol gol atamadigimiz müsabakalar görürüz.

Ilk 11e 4-5 tane yeter. Yedekleri de altyapidan ve kiraliktan dönenler ile tamamlanir

Geri
Üst Alt