Galatasaray’ın Kaderi Bugün Belli Olacak

Hahahaha :D
Namaz kilmak istemistir.

Keşke Dursun gitmeseydi yav. 3 Yıl verirler şimdi.

Daha savunma veriliyor ne cezası. Ay sonunda belli olur ne ceza alacağımız.

isin can sikici tarafi, muhtemelen yari final de elenip ligde de 5. oluruz,

kupa da elendigimiz takim (muhtemelen rize) gidip tr kupasini alir (fb falan cikarsa finalde, sirf biz cezamizi cekmeyelim diye yenilirler rizeye *kompleks-ul dehset*), biz de cezamizi ancak 2017-2018 sezonunda cekecegimiz icin, en erken 2018-2019 sezonunda avrupa kupalarina katilabiliriz. Yani 2 sene falan avrupayi unutalim lazio macindan sonra.

Bu reziller kupada yarı finalde elenip , ligde 5.oluyosa hepsini defetsinler yeter bu serefsizler yüzünden çektiğimiz yan gel yat para kazan yeri değil burası

Hahah gidip bileklikleri mi gostermis aha kolumuza taktik da geldik diye :D

Dursun bence dikkat etsin,UEFA o kolundaki bilezikleri cikarip eline verir bunun.Birde üstüne avrupadan süresiz men yeriz bu keriz baskanin yüzünden.

Bu adamın açıklamalarından sonra bana bir şeyler oluyor ve konuşma yetimi resmen kaybediyorum. Yine uzun sustum şu söylediğini okuduktan sonra.

Bu tür durumlarda, etkisi geçici de olsa en iyi ihtimali düşünmeyi deneyip rahatlayabilirsin! :D...

''Zavallılığın bu kadarına durduk yere düşülmez, samimi çaba içinde oldukları zaten belli; önceki müsrifler her yıl onlarca milyon zarar yazarken bunlar kara bile geçmişler, bir şans verilmeyi hak ediyorlar'' diye düşünebilirler...İşin kural ve kaidelerini ayrıntısıyla bilemiyoruz tabi de kararı ben veriyor olsam ve vicdanıma danışarak kullanabileceğim bir inisiyatifim olsa bir güzellik yapardım şahsen...

Burun kivirdigimiz UEFA kupası için küçülmeye çalışmaya gerek yok 1+1 ideal bir ceza tamam diyip geri gelsinler. Bu sene 1i yemezsek seneye o +2yi kesin yeriz. Zaten bu kafa ve yoneticilerle ilk 5 içinde de olamayız.

Burun kivirdigimiz UEFA kupası için küçülmeye çalışmaya gerek yok 1+1 ideal bir ceza tamam diyip geri gelsinler. Bu sene 1i yemezsek seneye o +2yi kesin yeriz. Zaten bu kafa ve yoneticilerle ilk 5 içinde de olamayız.

Olmamış mod...Bu yılın ilk 5 yahut kupa kazananı olmadıkça 1+1 le peşin 2 yıl ceza yemek aynı anlama gelir, 0+2 daha iyi bu durumda; seneye dereceye girip cezadan kutulma ihtimali var...

Geri
Üst Alt