Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isin can sikici tarafi, muhtemelen yari final de elenip ligde de 5. oluruz,
kupa da elendigimiz takim (muhtemelen rize) gidip tr kupasini alir (fb falan cikarsa finalde, sirf biz cezamizi cekmeyelim diye yenilirler rizeye *kompleks-ul dehset*), biz de cezamizi ancak 2017-2018 sezonunda cekecegimiz icin, en erken 2018-2019 sezonunda avrupa kupalarina katilabiliriz. Yani 2 sene falan avrupayi unutalim lazio macindan sonra.
Keşke Dursun gitmeseydi yav. 3 Yıl verirler şimdi.
Kesin ceza yeriz, hatta bunlar bu Dursunu ve beceriksiz ekibini gördükten sonra cezayi arttirirlar.
Spor Online @sporonlinecom 12 Sek.Vor 13 Sekunden
Dursun Özbek: "Tek bilek tek yürek kampanyasını UEFA yetkililerine gösterdik, hepimizin bileğinde vardı."
Bu reziller kupada yarı finalde elenip , ligde 5.oluyosa hepsini defetsinler yeter bu serefsizler yüzünden çektiğimiz yan gel yat para kazan yeri değil burası
tam da öyle bi yer burasi.
Kesin ceza yeriz, hatta bunlar bu Dursunu ve beceriksiz ekibini gördükten sonra cezayi arttirirlar.
Spor Online @sporonlinecom 12 Sek.Vor 13 Sekunden
Dursun Özbek: "Tek bilek tek yürek kampanyasını UEFA yetkililerine gösterdik, hepimizin bileğinde vardı."
Bu adamın açıklamalarından sonra bana bir şeyler oluyor ve konuşma yetimi resmen kaybediyorum. Yine uzun sustum şu söylediğini okuduktan sonra.
Burun kivirdigimiz UEFA kupası için küçülmeye çalışmaya gerek yok 1+1 ideal bir ceza tamam diyip geri gelsinler. Bu sene 1i yemezsek seneye o +2yi kesin yeriz. Zaten bu kafa ve yoneticilerle ilk 5 içinde de olamayız.